A Silk City három év kihagyás után Ellie Gouldinggal tért vissza

2021/01/23  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A Grammy-díjas duó legutóbb 2018-ban adott hírt magáról. Most Ellie Goulding közreműködésével készítettek egy új felvételt.

A Silk City Ellie Gouldinggal tért vissza

A Silk City Diplo és Mark Ronson formációja, mely arról a philadelphiai bisztróról kapta a nevét, ahol a két sztár először találkozott 20 évvel ezelőtt. A Silk City annak a klasszikus tánczenének a tiszteletére, megünneplésére jött létre, amely a két művészt eddigi karrierjük során inspirálta. Több évtizedes barátság után, először 2018-ban vonultak stúdióba, ahol megszületett az "Electricity" című daluk Dua Lipa vendégszereplésével. A kiadvány világszerte a slágerlisták élén pörgött, az Amerikai Egyesült Államokban, valamint az Egyesült Királyságban egyaránt platina minősítést ért el, valamint elnyerte a Grammy-díjat is a Legjobb tánczenei felvétel kategóriában.

Ellie Goulding karrierje során eddig két Grammy-díj és egy Golden Globe jelölést, valamint két BRIT Awardsot mondhat magáénak. Emellett 18 milliós albumeladással, és 23 milliárd streammel büszkélkedhet. 2020 októberében elnyerte a Billboard Music Award-ot, a Legjobb tánczenei/elektronikus dal kategóriában, “Close To Me” című dalával. Érdekesség, hogy az egy szintén Diplo-val közös kollaboráció volt.

"10 éve ismerem Ellie-t, és nagyszerű, hogy végre közösen készíthettünk valamit. A hangja igazán csodálatos” – mondta Ronson.

 “Évek óta ismerem Markot és West, és jó ötletnek tűnt közös zenét készíteni egy olyan időszakban, amikor mindannyiunknak szüksége van táncra, és arra, hogy szabadnak érezhessük magunkat, még ha csak a saját konyhánkban is” – nyilatkozta Goulding.

Ez egy új szerelem kezdete... :)

 

 

Silk City, Ellie Goulding

 

 

Szólj hozzá!


Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri koncerthelyszínén

Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri...

Ha nyár – sőt, ha május és jó idő –, akkor jórészt ingyenes programokat kínál a Szabadtéri színpad a Zene Házában, egészen szeptember...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több kérdést is felvet, de le sem tudtam tenni. S ez sokat jelent :)

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.
Új koncertek
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Kiskunfélegyháza 
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...