A Silk City három év kihagyás után Ellie Gouldinggal tért vissza

2021/01/23  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A Grammy-díjas duó legutóbb 2018-ban adott hírt magáról. Most Ellie Goulding közreműködésével készítettek egy új felvételt.

A Silk City Ellie Gouldinggal tért vissza

A Silk City Diplo és Mark Ronson formációja, mely arról a philadelphiai bisztróról kapta a nevét, ahol a két sztár először találkozott 20 évvel ezelőtt. A Silk City annak a klasszikus tánczenének a tiszteletére, megünneplésére jött létre, amely a két művészt eddigi karrierjük során inspirálta. Több évtizedes barátság után, először 2018-ban vonultak stúdióba, ahol megszületett az "Electricity" című daluk Dua Lipa vendégszereplésével. A kiadvány világszerte a slágerlisták élén pörgött, az Amerikai Egyesült Államokban, valamint az Egyesült Királyságban egyaránt platina minősítést ért el, valamint elnyerte a Grammy-díjat is a Legjobb tánczenei felvétel kategóriában.

Ellie Goulding karrierje során eddig két Grammy-díj és egy Golden Globe jelölést, valamint két BRIT Awardsot mondhat magáénak. Emellett 18 milliós albumeladással, és 23 milliárd streammel büszkélkedhet. 2020 októberében elnyerte a Billboard Music Award-ot, a Legjobb tánczenei/elektronikus dal kategóriában, “Close To Me” című dalával. Érdekesség, hogy az egy szintén Diplo-val közös kollaboráció volt.

"10 éve ismerem Ellie-t, és nagyszerű, hogy végre közösen készíthettünk valamit. A hangja igazán csodálatos” – mondta Ronson.

 “Évek óta ismerem Markot és West, és jó ötletnek tűnt közös zenét készíteni egy olyan időszakban, amikor mindannyiunknak szüksége van táncra, és arra, hogy szabadnak érezhessük magunkat, még ha csak a saját konyhánkban is” – nyilatkozta Goulding.

Ez egy új szerelem kezdete... :)

 

 

Silk City, Ellie Goulding

 

 

Szólj hozzá!


Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év után örülni lehet

Egyedi és szóló – aminek a borzalmas 2020-as év...

Az Óriásból, az Isten Háta Mögöttből vagy a Rájátszásból is ismert Egyedi Péter Mmamt néven megjelentetett szerzői bemutatkozásának itt a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Profi teniszezőnek készült, a színpadon kötött ki – ki lehet ő?

Valakik már gyermekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni és elszántan küzdenek a céljaikért, míg mások a környezetük hatására kapnak olyan lökést, amelynek köszönhetően eldöntik, hogy milyen területen építenek karriert. Bár a tehetség a legtöbbször utat tör, viszont a sikerekhez vezető út sokszor göröngyös....

Budapest Klezmer Band: nincsen új év újévi koncert nélkül

2020-ban ünnepli a Budapest Klezmer Band a 30. születésnapját. A koronavírus járvány miatt az ünnepi koncertek sorban elmaradtak, de a zenekar úgy érzi, nem kezdődhet az újév klezmer koncert nélkül.

Átadták a Fonó-díjakat: Dresch Mihály tarolt

Első ízben adták át a Fonó-díjakat, az eseményt vasárnap este online formában tekinthették meg a nézők. A díjjal hagyományt kívánnak teremteni, így szebb-jobb időkben is alkalom nyílik majd a művészi teljesítmények elismerésére.

Aki a legtöbb rockert felismeri, ajándékot kap

Rengeteg ismerős arccal, a zenekar barátaival készült el a Remorse újabb videóklipje, a Jelbeszéd.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek