Amikor irigységet érzel, ha mások hírfolyamát nézegeted...

2020/10/11  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Bebe Rexha sokáig újdonságok nélkül hagyta rajongóit, most azonban egy DojaCat-tel közösen létrehozott trackkel tér vissza.

Amikor irigységet érzel, ha mások hírfolyamát nézegeted

Bár a dal egy komoly témát, a modern világ okozta irigységet, dühöt és a sok emberben kialakult önbizalomhiány kérdését feszegeti, nem egy szomorú, sötét single lett a végeredmény.

 

„Ebben a dalban a saját bizonytalanságaimat ragadtam meg. Arról szól, hogy a közösségi média mennyire megnövelte bennem az irigységet, és milyen hatással volt ez arra, ahogy érzem magam. Folyamatosan látjuk mások életét, és néha azon kapom magam, hogy a saját értékemet és szépségemet másokhoz hasonlítom. Az emberi lét része, hogy megtapasztaljuk az irigységet" – nyilatkozta az énekesnő.

Ha legközelebb úgy érzel, mint ő, akkor hallgasd meg ezt a dalt!

Bebe Rexha, DojaCat, irirgység, közösségi média

 

 

Szólj hozzá!


Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Két ütemben Csepelre költözik a Barba Negra

A zenészektől már egy ideje tudomást szereztünk a csepeli dologról, de tiszteletben tartottuk a koncerthelyszín szándékait. Most FB posztban ők maguk számoltak be a változásról, ezt a közlést szemlézzük.

Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams – immár szélesebb körben megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – bejelentette XXV elnevezésű európai turnéja állomásait. A sztár március 25-én ad koncertet az Arénában.
Új koncertek