Amikor irigységet érzel, ha mások hírfolyamát nézegeted...

2020/10/11  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Bebe Rexha sokáig újdonságok nélkül hagyta rajongóit, most azonban egy DojaCat-tel közösen létrehozott trackkel tér vissza.

Amikor irigységet érzel, ha mások hírfolyamát nézegeted

Bár a dal egy komoly témát, a modern világ okozta irigységet, dühöt és a sok emberben kialakult önbizalomhiány kérdését feszegeti, nem egy szomorú, sötét single lett a végeredmény.

 

„Ebben a dalban a saját bizonytalanságaimat ragadtam meg. Arról szól, hogy a közösségi média mennyire megnövelte bennem az irigységet, és milyen hatással volt ez arra, ahogy érzem magam. Folyamatosan látjuk mások életét, és néha azon kapom magam, hogy a saját értékemet és szépségemet másokhoz hasonlítom. Az emberi lét része, hogy megtapasztaljuk az irigységet" – nyilatkozta az énekesnő.

Ha legközelebb úgy érzel, mint ő, akkor hallgasd meg ezt a dalt!

Bebe Rexha, DojaCat, irirgység, közösségi média

 

 

Szólj hozzá!


Nyílt, pénzdíjas pályázat zenészeknek!

Nyílt, pénzdíjas pályázat zenészeknek!

December 15-ig lehet pályaműveket küldeni a Kertész Imre Intézet által kiírt pályázatra, amely – halálának 30. évfordulója alkalmából –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ez lesz abból, ha a Bohemian Betyars, Ferenczi György és Oláh József együtt kirándulgatnak

Megszületett az UbikTúra himnusza, amelynek megalkotásában több mint 15 zenész vett részt, a klipet pedig a táborozók telefonos videóiból vágták össze.

Koronavírusban elhunyt Nagy Grofó

Igen, ez eszünkbe juthatott volna eddig is: ha van Kis Grofó, létezik nagy is: a Blikk tudatta, hogy ma elhunyt Kis Grofó édesapja, Kozák László Grofó. Mindössze 49 esztendős volt.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek