Menopauza 1170x180

Az idei Sziget Fesztivál egyik fő fellépője, Bebe Rexha egy kész dráma

2024/06/29  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A globális szupersztár egy újabb bangert hozott el „I'm The Drama" címmel. Az új felvétel egy sötétebb dance-pop alapot kapott, melyben váltakozik Bebe stadionokat megtöltő éneke a mélyebb, rapszerű refrénnel. A albán származású, amerikai énekesnőnek mindkét szerep jól áll...

Fotó: Bebe Rexha/FB

Az új dal élőben az áprilisi Coachella Fesztiválon debütált, igazán illusztris esti naplementében. A Rolling Stone magazin Rexha előadásáról úgy számolt be, mint egy olyan „erő, amellyel számolni kell". A Los Angeles Times is méltatta a produkciót, és kijelentette:

„A fő popcsaj címéért való örök háborúban ma új bajnokunk van Rexha, a dalszerző ipar foglalkoztatottja személyében, aki művészként mindig is közel állt az áttöréshez. Élvezettel adott elő, e szakszerű nagyszínpadi műsora után nyugodtan kijelenthetjük, hogy elérkezett a nap."

 Az „I'm The Drama" a közelmúltban megjelent „Chase It (Mmm Da Da Da)" című, már toplistásnak nevezhető kiadvány után landol, melyet Chris Lake, Sammy Virji, a Punctual és Marco Straus készített el Bebével közösen.

 

Rexha az idei Szigetre nem kis slágerekkel készül, hiszen harmadik stúdióalbumának, a 'Bebe'-nek tavalyi megjelenése után vagyunk, melyen az egyik legnagyobb kedvenc, az „I'm Good (Blue)" David Guettával is szerepel. De kiemelhetnénk korábbi nagy sikereit is, a „One in a Million"-t vagy a „Me, Myself & I"-t is.

Sziget 2024, Bebe Rexha

 

 

Szólj hozzá!


Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi bocsánatot kért a Sziget szervezőitől

Beton.Hofi augusztus 9-én ad koncertet a Szigeten. Saját bevallása szerint egyszer hamisított jeggyel is bejutott... A mostani koncertjével utólag...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Expressz – nem csiga! – buszjárat indul Budapest és a Művészetek Völgye között

A rendezvény idején – július 19. és 29. között – a Budapest-Veszprém-Kapolcs-Tapolca vonalon közlekedő, menetrend szerinti autóbuszok mellett hat idősávban indulnak majd expressz járatpárok, szükség esetén több busz is egyidejűleg.

Ahol még a szabadság is szabira megy – Bánkitófeszt

Kezdem a végén: a Bánkitóra csak teljes erőbedobással érdemes menni, úgy, ahogy mi, fél napra (péntek), igazából nem, illetve arra jó volt ez is, hogy felületesen megismerkedjünk a fesztivállal, amelyen még sosem jártunk. Spoiler: a naptárunkba már bevéstük a 2025-ös fesztivál dátumát, az összes napot, pedig még nincs is meg :)
Új koncertek