Backstreet's Back! - Új dallal jelentkezett a 90-es évek sztárcsapata

2018/05/23  ·   Klippremier   ·  Labancz Andrea

Ha a legendás kilencvenes évekről beszélünk, kapásból három meghatározó fiúcsapat jut az eszünkbe: az egyik a Justin Timberlake szólókarrierjét megalapozó 'N Sync, a másik a Robbie Williams szólókarrierjét megalapozó Take That, a harmadik pedig a mai napig aktív Backstreet Boys.

Fotó: Backstreet Boys facebook

Akkoriban a három csapat rajongótábora között folyamatos volt a beszólogatás, és ment a győzködés ezerrel, miért kéne a másik oldalra állnunk... Aztán az idő mindegyik bandának betett, és ahogy az akkori őrjöngő tinilányokból komoly családanyák váltak, a szebb napokat is megélt fiúknak be kellett látniuk, hogy ideje átadni a színpadot a következő generációnak. Bár a csapatok feloszlása után jó néhány tag próbálkozott szólóban is megmutatni tehetségét, az említett két úr kivételével ez nem igazán jött össze.

Az 'N Sync 2002-ben végleg eltűnt, a másik két banda próbálkozott a visszatéréssel, de már nem volt akkora durranás, mint a kezdetekkor. Viszont most, hogy hasít a retró és egyre több méltán elfeledett formáció tér vissza a showbizniszbe, talán a Backstreet Boys is újra rivaldafénybe kerül. A fiúk pár hete épp egy hajó fedélzetén ünnepelték megalakulásuk 25. évfordulóját, ráadásul úgy, hogy Spice Girls jelmezbe bújva playbackelték el a lányok két slágerét. A produkció inkább szánalmas volt, mint vicces, kaptak is érte hideget-meleget az internet népétől.

Fotó: Backstreet Boys instagram

Most viszont új dallal és hozzá passzoló táncos videóval próbálják kiengesztelni a duzzogókat. A “Don’t Go Breaking My Heart” címre keresztelt nóta videóváltozata a jól megszokott, nem túl mélyen szántó gondolatokkal tűzdelt szövegvilággal, a BB hangzásvilágának frissített verziójával – és a negyvenes korhatárra való tekintettel, könnyített táncmozdulatokkal igyekszik megnyerni a fiatalságot.

Azt nem tudni, hogy az eddigi megtekintők számából milyen arányban fordulnak elő a tinilányok, de pár nap leforgása alatt már majdnem 10 milliós nézettséggel büszkélkedhetnek. A dal egyébként a csapat készülő 9. stúdióalbumának beharangozója is egyben, ami a tervek szerint idén ősszel kerül a boltokba. Csak találgatás, de ha már ennyire jól érzik magukat újra ebben a közegben, talán jövőre egy nagyobb turné keretében még hazánkat is útba ejthetik... ;)

A formáció jelenleg az USA-ban turnézik.

Backstreet Boys, Don't Go Breaking My Heart

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek