Menopauza 1170x180

Elérkezettnek érezték az időt arra, hogy klipet készítsenek az Éhezők viadala híres dalához

2020/04/20  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

James Newton Howard zenéit több mint 120 filmben hallhatták, szerzeményeit havonta több millióan töltik le az internetről. A „The Hanging tree” dala, amit Az éhezők viadalában Jennifer Lawrence énekelt, annak idején második helyezést ért el a Billboard Hot 100-as listában.

Most érezték elérkezettnek az időt arra, hogy klipet készítsenek az Éhezők viadala híres dalához

Még meg sem jelent, csak jövő hónapban érkezik Az éhezők viadala előzményeit feldolgozó regény, de a Lionsgate máris bejelentette, hogy a kötetet filmre adaptálják. Suzanne Collins új regénye a The Ballad of Songbirds and Snakes (Énekesmadarak és kígyók balladája) címet viseli, és május 19-én jelenik meg angol nyelven.(24.hu)

A balladáról, melyben zenekari vonósok és kórus szerepel, elismeréssel nyilatkoztak annak idején (2014.) a kritikusok is, de a zenepiacon is elég jól szerepelt, a fent említetten kívül nálunk, Ausztriában és Németországban a rekordlisták csúcsára jutott, az Egyesült Államokban dupla platina minősítést ért el.

Amikor James Newton Howard 2017-ben – először– Magyarországra látogatott, néhány hónappal az Aréna-beli koncert előtt egy online énekversenyt hirdetett, amelynek ez a dal volt a tárgya: keresték azt az énekest, aki az Arénában egy dal erejéig felléphet a turnézó világsztárral. A választás a 21 éves csongrádi Kincses Fannira esett, őt maga a zeneszerző kérte fel a feladatra, hogy előadja Az éhezők viadala betétdalát.

 

A dal népszerűsítésére kiadták Michael Gazzo producer remixét:

 

Van egy újabb változata is: pár hónapja van fent a „Midnight (The Hanging Tree)” a megosztón, de a dal már világszerte túllépte a 10 milliós hallgatottságot. Ehhez a remixhez a német származású DJ, producer és saját kiadóval rendelkező HOSH, valamint a fiatal olasz tehetség 1979, (ft. Jalja) most hivatalos videóklipet is mellékelt: a történet egy végtelen, hóval fedett pusztaságban játszódik, középpontjában egy családdal, akik mindent megtesznek a túlélésért, ebben az embertelen környezetben...

 

 

Éhezők viadala, The Hanging tree, remix

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek