Elérkezettnek érezték az időt arra, hogy klipet készítsenek az Éhezők viadala híres dalához

2020/04/20  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

James Newton Howard zenéit több mint 120 filmben hallhatták, szerzeményeit havonta több millióan töltik le az internetről. A „The Hanging tree” dala, amit Az éhezők viadalában Jennifer Lawrence énekelt, annak idején második helyezést ért el a Billboard Hot 100-as listában.

Most érezték elérkezettnek az időt arra, hogy klipet készítsenek az Éhezők viadala híres dalához

Még meg sem jelent, csak jövő hónapban érkezik Az éhezők viadala előzményeit feldolgozó regény, de a Lionsgate máris bejelentette, hogy a kötetet filmre adaptálják. Suzanne Collins új regénye a The Ballad of Songbirds and Snakes (Énekesmadarak és kígyók balladája) címet viseli, és május 19-én jelenik meg angol nyelven.(24.hu)

A balladáról, melyben zenekari vonósok és kórus szerepel, elismeréssel nyilatkoztak annak idején (2014.) a kritikusok is, de a zenepiacon is elég jól szerepelt, a fent említetten kívül nálunk, Ausztriában és Németországban a rekordlisták csúcsára jutott, az Egyesült Államokban dupla platina minősítést ért el.

Amikor James Newton Howard 2017-ben – először– Magyarországra látogatott, néhány hónappal az Aréna-beli koncert előtt egy online énekversenyt hirdetett, amelynek ez a dal volt a tárgya: keresték azt az énekest, aki az Arénában egy dal erejéig felléphet a turnézó világsztárral. A választás a 21 éves csongrádi Kincses Fannira esett, őt maga a zeneszerző kérte fel a feladatra, hogy előadja Az éhezők viadala betétdalát.

 

A dal népszerűsítésére kiadták Michael Gazzo producer remixét:

 

Van egy újabb változata is: pár hónapja van fent a „Midnight (The Hanging Tree)” a megosztón, de a dal már világszerte túllépte a 10 milliós hallgatottságot. Ehhez a remixhez a német származású DJ, producer és saját kiadóval rendelkező HOSH, valamint a fiatal olasz tehetség 1979, (ft. Jalja) most hivatalos videóklipet is mellékelt: a történet egy végtelen, hóval fedett pusztaságban játszódik, középpontjában egy családdal, akik mindent megtesznek a túlélésért, ebben az embertelen környezetben...

 

 

Éhezők viadala, The Hanging tree, remix

 

 

Szólj hozzá!


Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek