Elkészült Rúzsa Magdi kézilabda Eb-himnusza

2021/11/17  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Fight – ez a címe a januári magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság hivatalos dalának, amelyet Rúzsa Magdolna énekel. A torna himnuszához elkészült a profi táncosok közreműködésével felvett videóklip is.

Elkészült Rúzsa Magdi kézilabda Eb-himnusza

Az Európa-bajnokság 2022. január 13-án kezdődik Budapesten, Szegeden, Debrecenben, Pozsonyban és Kassán.

A dalt az énekesnő és Szakos Krisztián jegyzi. Az októberi klipforgatás utolsó fázisában a szerencse is a résztvevők és alkotók mellé állt: az Európa-bajnokság központi helyszínéül szolgáló Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnok előtti területen kisebbfajta szélvihar kerekedett, a rendező legnagyobb örömére. Így nem volt szükség szélgépre sem, a lehető legautentikusabb környezetben rögzíthették az utolsó képkockákat: a feltámadó szél éppúgy lobogtatta a zászlókat, mint a klipben is szereplő kabalaszarvas, Tricky füleit...

 

 

 

Rúzsa Magdi, kézilabda Európa-bajnokság, Szakos Krisztián

 

 

Szólj hozzá!


Súlyos állapotban van a Magna Cum Laude egykori vendégzenésze

Súlyos állapotban van a Magna Cum Laude egykori...

"Ha teheted, segíts Te is! Segítsünk EGYÜTT! Imádkozzunk együtt Laláért (Magda Lajos – aszerk.), hogy mihamarabb lássuk magunk között!" –...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Ahová a pápa is gyalog jár

Valójában nem gyalog ment, hanem egy szépséges, fehér Fiat 500-assal, és nem oda, amire a szólás vonatkozik, de ha úgy vesszük, hogy a zene is alapszükséglet, akkor helyben vagyunk.

Koncepciót váltott a Kaukázussal a Road Movie

Azt gondoltuk, az LGT-klippel csak kivételt tett a Road Movie-sorozat, és a hagyományaihoz híven úgy folytatja a megkezdett utat, amelyen az egyes zenekarok a szűkebb pátriájukat mutatják meg egy-egy dallal, de úgy tűnik, vagy a helyek fogytak el (biztosan nem), vagy valami újra vágytak, esetleg tettek (még) egy kitérőt.
Új koncertek