Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

2023/02/07  ·   Klippremier   ·  Labancz Andrea

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres tavaszi EP-je, és komoly nemzetközi turnéja után új klippel jelentkezik. A fiatal énekesnő, akit BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most egy Kaliforniában forgatott klippel tér vissza.

Kaliforniában forgatott klippel tér vissza a BBC által is elismert fiatal énekesnő

Karin Ann még mindig nagyon fiatal, de egyedi popzenéjével máris számtalan globális sikert tudhat magáénak az elmúlt években. Klipjeit több millióan nézték meg eddig, és olyan témákkal foglalkozott, mint a mentális egészség, a nemi esélyegyenlőség, de feszegetett párkapcsolati kérdéseket is. Eddig olyan komoly médiumok figyeltek fel rá és beszéltek róla elismerően, mint a The New York Times, a BBC Radio 1, a Vanity Fair, vagy az MTV. Néhány hónapja bekerült a Spotify Equal programjába ezzel egyidőben a Times Square óriás kivetítőjére, és számos nemzetközi playlistbe is. Az erős vizuális anyagokkal jelentkező Karin Ann nyert már díjat a Munich Music Video Awardson, de tavaly ő
lett az év felfedezettje a cseh Zebrik díjátadón is.


Karin a zenei sikerei mellett az elmúlt időszakban a kelet-európai Z-generáció és a LGBTQ közösség egyik idolja lett, aki mindig kiáll a kisebbségi jogokért. 2021-ben például a prágai Amnesty International szervezetet támogatta a bevételeinek komoly részével. Jack Saunders, a BBC neves műsorvezetője pedig kiemelte, hogy érdemes odafigyelni, hiszen egy igazi rocksztár van születőben. Karin Ann a nyáron nagyszabású turnéban vett részt, hiszen több városban is ő nyitott az Imagine Dragons, Yungblud, valamint a My Chemical Romance előtt is.

”Egy igazi terápiás élmény volt számomra megírni ezt a dalt, hiszen azoknak a rossz történéseknek az elfogadásáról szól, amin a múltban keresztül mentem. A friss dal fő mondanivalója talán az, hogy a gyógyulás minden esetben időt vesz igénybe, és szerintem ezzel érdemes megbékélnünk” – mondta a szlovák énekesnő, aki nemrég a színészkedésbe is belekóstolt, így hamarosan a filmvásznon is láthatjuk.

Az újdonság producere a kétszeres Grammy-jelölt Mitch McCarthy volt, aki korábban olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Olivia Rodrigo vagy Meghan Trainor. A fiatal előadó a Malibuban forgatott klip után több kislemezzel is jelentkezik, ezt pedig az év végén egy albummal koronázza meg.

Karin Ann, for a moment, új dal, új klip

 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek