Szécsi Pál 80

Karácsonyra rock and rollt kértél? Itt van: a Hungária elhozta neked az új dalát

2023/12/02  ·   Klippremier   ·  Lenti Barnabás

Az együttes 1995 óta először áll össze egy nagykoncert erejéig a Puskás Arénában. Körülbelül ennyi ideje új dalon sem munkálkodtak együtt, sőt, karácsonyi dal a Hungária történetében eddig még SOHA NEM született.

Fotó: Broadway

Éppen ezért nagy dolog, hogy Fenyő Miklós, Szikora Róbert, Dolly és Novai Gábor most új dallal kedveskedik a rajongóknak. A dalt magát az együttes nemrég a Retro Rádió Sztársáv című műsorában mutatta be először, december 1-jén este azonban megérkezett a klip is. Bár a dal hangulatából ítélve nem valószínű hogy elhangzik a nyári Puskás Aréna koncerten, de advent kezdetére igencsak frappáns. És ahogy a dal végén is elhangzik:

„Karácsonyra két jegyet kérek. Úgy legyen, júniusban pedig hódítsuk meg az Arénát”.

 

 

Egy estére kinyit a Hotel Menthol – újra Hungária-koncert a Népstadionban

 

Újrahasznosították a Csókkirályt

Hungária, Puskás Aréna, karácsonyi dal

 

 

Szólj hozzá!


SBB: Kinek mond valamit ez a három betű?

SBB: Kinek mond valamit ez a három betű?

Aki a progrock szerelmese, annak biztosan! A legendás lengyel progresszív rock zenekar október 17-én a fővárosi Erkel Színházban lép fel.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A folyóban sziget, a szigeten tó: igazi klasszikus elektropoposan a Margitszigeti Színházban

A hattyúk tava címmel kortárs balettprodukció látható július 20-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Ballet Preljocaj előadásában.

Ha VIP-es vagy, fiam, egy szép napon ez mind a tiéd lesz

Tegnap számoltunk be, hogy a a hazai partybrand-ek közül kik érkeznek majd Zamárdiba, ma az idei VIP helyszínekről és szolgáltatásaikról mesélünk, bár a fesztivál szlogenje szerint a Soundon mindenki VIP. De azért mindig vannak eggyel vipebbek...
Új koncertek