Milyen a Ricsárdgírrrel turnézni? Heatlie elárulja...

2023/02/02  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Mostanság azért már elhaltak azok a hangok, akik a fiatal zenészt csak "Csepregi Éva fiaként" emlegetik, saját jogon vívta ki magának a helyet a magyar könnyűzenében: Heatlie Dávid megy a saját feje után.

 Milyen a Ricsárdgírrrel turnézni? Heatlie elárulja...

A Neoton Família sztárjai dobosaként megszerzett rutint kihasználva az utóbbi években gőzerővel kezdte tolni saját formációit is. Dávidot számtalan megmozdulásban láthattuk és hallhattuk, de a legkiemelkedőbb mind közül egyértelműen a HEATLIE.

A saját nevével fémjelzett projekt először 2019-ben tűnt fel A Dal című műsor mezőnyében. Akkor még úgy látszódott, hogy Dávid önálló útját inkább szóló előadóként képzeli el, hiszen debütáló dalát, a La Mama Hotelt is egyedül prezentálta a színpadon. A zenész azonban hamar ráunhatott a magányra, legalábbis erre enged következtetni, hogy a pár hónappal később megjelenő Wurlitzer videójában már egy komplett együttessel kiegészülve szerepel. A srácok közötti összhang azóta is töretlen, ennek szakmai szempontból szuper lenyomata az a koncertfelvétel, amit tavaly tavasszal az Akvárium Klubos bulijukon rögzítettek.

De mi történik a színpadra lépés előtti pillanatokban és mivel töltik a fellépés utáni órákat? Mit csinálnak a szabadidejükben? Ez a kérdés legalább annyira foglalkoztatja a fanokat, mint maga a minőségi koncertélmény. Erre repült rá a HEATLIE, legalábbis erről árulkodik legújabb, Megyek a fejem után című  dalukhoz készült videoklip.A kíváncsi rajongók végig kísérhetik a banda fennállásának fontosabb és kevésbé fontos állomásait a megalakulás óta. Vannak felvételek, amik A Dal 2022-es évadának kulisszáiba engednek betekintést, már zenekarként felvéve a versenyt a többi indulóival. Sőt, a HEATLIE tagjai nem szégyenlősek, így akadnak izgalmasabb képsorok is a Ricsárdgírrrel közös turnéjukról, egy emlékezetes esztergomi koncertről, amikor csak egy ember táncolt, de az nagyon...

Az új lemez készülőben, eseményt egyelőre nem találtunk a zenekar FB oldalán.

HEATLIE, Heatlie Dávid

 

 

Szólj hozzá!


A koncert, amelyen a tudósító még fejben is elfelejtett jegyzetelni

A koncert, amelyen a tudósító még fejben is...

Az [iLAND], a magyar progresszív rock hibrid zenekara elegánsan remek előadást produkált pénteken a Müpában.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmentek stúdiózni egyet Texasba, majd hazatértek egy albummal és egy fesztivál-fődíjjal – A NYUGHATATLAN-sztori

Stílusosan, a country és a rockabilly őshazájában rögzítette tizenegy dalos korongját az egyik legismertebb hazai country-rockabilly zenekar, a Nyughatatlan. Végül aztán nem csak az új anyaggal, hanem többek között a Texas Sounds Country Music fesztivál fődíjával tértek haza. A Restless megjelenésének apropóján a csapat...

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Locsolkodás a Szentendrei Skanzenben

Húsvéti programokkal, koncertekkel, valamint természetesen hímestojás-készítéssel és locsolkodással várja a látogatókat április 9-én és 10-én a Szentendrei Skanzen.

Ki ne szeretne egy végtelen nyári vakációt?

A Flowers sikerei után Miley Cyrus március 10-én megjelent új stúdióalbuma, az Endless Summer Vacation is meghódította a világot.
Új koncertek