Neoton 1000

Plüsshorror a S.U.N. fesztiválon – és ez nem humbug. Vagy de...

2019. november 11.  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

Mivel ez nem a Neflix legújabb sorozata, el merjük árulni a film végét: napnyugtakor elássák a macit a domboldalon. A Humbugs új klipje két legyet üt egy csapásra: nemcsak a zenekart népszerűsíti, hanem a S.U.N. fesztivált is, mert a képsorok láttán az embernek kedve támad jövőre ellátogatni Csobánkapusztára.

Plüsshorror a S.U.N. fesztiválon – és ez nem humbug. Vagy de...

Megjelent a Humbugs első nagylemeze, a One és új klipje a Never wanna go home.

A Humbugs a The Carbonfools-ból és a Bëlgából is ismert dj-producer, Dj Titusz újnak mondható projektje: Bardic Adorióval, a nemrég feloszlott The Immigrants énekesével  hívta életre három éve.

"Régi kedvenc filmem az El Topo. Ebből jött az új Humbugs-klip ötlete" – mesélte Titusz. "Jodorowsky filmjében van az a rész, amikor a kisfiúval elásatja a maciját az apja, jelképezvén a felnőtté válást vagy mit… Vettem hát egy macit a bolhán, és beledolgoztuk a klipbe (és a földbe – aszerk.). Itt szeretném kiemelni, hogy a macinak a forgatás alatt haja szála se görbült! Elástuk egy pillanatra, és kész! Helyszínek a S.U.N. fesztivált választottuk. Elképesztően jófejek a szervezők: egyből belementek, hogy egész nap köztük kórciáljunk a kameránkkal."

A lemezből készült egy limitált szériás cd is, ráadásul hamarosan kijön egy remix-album is, amelyen Aurafood, Czellux ,Peter Galaksikov, Snag The Sepherd és Interflug is újraértelmezi a Humbugs dalokat.

 

Titusz szereti a történetmesélést, egyik előző klipjükben például egy olyan alak szerepelt, akinek a neve legendává vált – szájról szájra terjedt, hogy látták valamelyik helyszínen, de csak kevés, igazán szerencsés embernek adatott meg a vele való találkozás...

Humbugs, új klip, S.U.N. fesztivál, Dj Titusz

 

 

Szólj hozzá!


Bezártság: ha a zene már nem segít, szakemberekkel is tudsz beszélni!

Bezártság: ha a zene már nem segít, szakemberekkel...

Segítő szakemberek tucatjai gyűltek össze egy online felületen, hogy ingyenesen álljanak rendelkezésére mindazoknak, akik a karantén alatt úgy...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Jobban van Tereh István az Első Emeletből

Drukkoltunk neki, olvasva az első vonatkozó posztját, de megvártuk a közléssel a hírt: jobban van!

Újabb zenész halálát okozta a koronavírus

66 éves korában elhunyt Lou Kouvaris, a legendás amerikai metálcsapat, a Riot alapfelállásának gitárosa. A hírt egykori menedzsere erősítette meg, aki szerint a zenész is a koronavírus miatt vesztette életét.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek