Valentin farvizén: Fck You, I Love You

2021/02/15  ·   Klippremier   ·  koncert.hu

A szerelem és a gyűlölet között nincs akkora távolság, ez Mayer Fanni új dalának címében is megjelenik: F*ck You, I Love You, azaz FYILY. Most már ezt is tudjuk rövidítve közölni :)

Valentin farvizén: Fck You, I Love You

Mayer Fanni – a Follow The Flow vokalistájaként ismerhettük meg – két éve jelentette meg első saját dalát, a Horizont, amely egyből a hazai Viral Top 50 negyedik helyén debütált, de felkerült a Digster Hungary toplistájára is. Azóta megjelent a Grace N Dirt, a Stranger Things és a MISUSE – a FYILY immáron ötödik saját szerzeménye.

„Két éve írtuk meg a demót Kiss Petivel (The Pontiac) egy találkozásról, aminek nincs folytatása, de ott maradnak a vágy és a távolság által egyre csak erősödő érzések: »Látod mit csináltál, szerelmes vagyok, b*szd meg!« Elég hamar szerelembe tudok esni, »halálosan«” – mesélte az énekesnő, aki Londonban rögzítette a dalt Mat Leppanen (The Animal Farm UK) producer segítségével, akivel Fanni a HOTS (Hungarian Oncoming Tunes) nemzetközi mentortáborában ismerkedett meg – amit meg azért tartunk fontosnak kiemelni, hogy a feltörekvő előadók figyelmét felhívjuk a lehetőségre.

A dalhoz készült videóban egy, a valóság és az álomvilág közötti lebegő állapotot szerettek volna ábrázolni, a konkrét történetmesélés helyett inkább érzetekre és impressziókra építve.

A klip rendezője Szabó Szonja, az operatőr Dobray Máté.

Éppen ma emlegettünk Pinket, találtunk Mayer Fanni lejátszási listájában – kedvenc előadója – egy hozzá kötődő számot is:

 

 

Mayer Fanni, Valentin-nap, FYILY

 

 

Szólj hozzá!


Utolsó klubkoncertjét tartja a Kistehén

Utolsó klubkoncertjét tartja a Kistehén

A pandémia miatt az eredetileg 2020-ra tervezett búcsúkoncerttel az elválás is elmaradt és végül 2022-re tolódott, ám ennek a furcsa helyzetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már 67 millióan láttak

Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk. A cikkünk tárgya azonban mindenhonnan nézve egy igazi gospel-dal, nem egy divatos pop-, rock- vagy bármilyen sláger.

Áttolták tavaszra a GOTTHARD decemberi koncertjét

2020.04.13-i és a 2021.04.14-i koncert pótlása december 21-én lett volna, most a buli tett egy jó nagy kört, és visszaérkezett a tavaszi dátumra: 2022. április 16-án jönnek Budapestre, a helyszín változatlanul a Barba Negra.
Új koncertek