19 évesen kiadni az életed történetét? Epic!

2021/01/14  ·   Könyvajánló   ·  koncert.hu

Billie Eilish könyvet ad ki mindarról, ami eddig vele történt. Nem kérdőjelezzük meg, hogy egy életre való tapasztalatmennyiséggel gazdagodott, de azért a java még csak hátravan!

Az eddig elérhető kiadványok borítói

Érezhette ezt a kiadója is, és nem életbölcsességekkel zsúfolják tele a kiadványt, hanem fotókkal. Így azért kicsit más a dolog. A május 11-én megjelenő mű szimplán a Billie Eilish címet viseli, és lapjain megelevenedik a fiatal sztár életútja a gyerekkorától napjainkig – írja a Kitekintő.

Egyébként nem ez az első, hogy vele kapcsolatban könyv jelenik meg: a Barnes & Nobles már kiadott egy Billie Eilish-kifestőt, s nálunk is elérhető Sally Morgan könyve, amely felfedi az ifjú énekes hálószoba-titkait (mármint azt, hogy nézett ki a gyerekszobája) és más történetekkel is szolgál azzal a céllal, hogy bemutassa, miként juthatott egy ennyire fiatal lány ilyen magasra. Akinek mindez kevés lenne, egy rajongói kézikönyv is a rendelkezésre áll, ami otthoni szobájától – mi ez, valami magic room? – turnébuszokon, színpadokon és stúdiókon át követi Billie útját a világ popzenei élvonalába. 

Legfrissebb hírünk vele kapcsolatban, hogy idén is több kategóriában szerepel a neve a Grammy jelöltlistáján.

Legutóbb közzétett dala pedig ez – a klipet is ő rendezte:

 

 

Mit csinálj, ha a Queen gitárosa vagy és bazira unatkozol koncertek nélkül?

 

Billie Eilish, könyv

 

 

Szólj hozzá!


Április 3. kapós dátum – ekkor lesz az elhalasztott Grammy-gála is

Április 3. kapós dátum – ekkor lesz az elhalasztott...

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a nagy nyilvános események vagy csúsznak, vagy törlik őket, esetleg közönség nélkül rendezik meg: a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Michael Jackson rajongott érte, Kurt Cobain zseninek tartotta, Daniel Radcliffe megformálja: film készül Weird Al Yankovicról

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek egykori sztárja alakítja egy készülő életrajzi filmben a humoros szerzeményeiről, zenei paródiáiról híres Weird Al Yankovicot. A Grammy-díjas zenészről a Roku streamingszolgáltó rendelte meg a filmet, amely a vállalkozás első saját gyártású életrajzi produkciója lesz, és csak a Roku...

Remélik, új dalokat is rejt Cseh Tamás 5400 tételből álló hagyatéka

Cseh Tamás gyermekeitől 135 millió forintért vásárolta meg az előadóművész hagyatékát nemrég a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM).
Új koncertek