Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

2021/11/26  ·   Könyvajánló   ·  koncert.hu, MTI

A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénz zenekarról, amely jövőre, 2022. április 9-én nagyszabású koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában.

 Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

A Halott Pénz az évforduló alkalmából könyvvel is jelentkezik. A Na még mit nem?! Történetünk, hajtól szívig című kötet november 30-án jelenik meg, tele sztorikkal és korábban nem látott képekkel. A Csapody Kinga, Gelencsér Milán és Jávor Bence által írt könyv a tagokat megszólaltatva mutatja be a csapat tizennyolc évét.

A könyv előszavát Marsalkó Dávid írta, aki 2004-ben határozta el, hogy Halott Pénz néven belevág a zene- és szövegírásba. Az elmúlt évek alatt számos sláger, elismerés és díj mutatta sikerük útját, a szakma és a közönség elismerését.

"Rengeteg interjúban megkérdezték már tőlem, hogy mit gondolok, mi lehet a Halott Pénz sikerének a titka. Egy jó ideje ugyanazt felelem: Ha tudnám, nem tartott volna ennyi ideig, hogy befussunk. Kemény munka? Igen. Szerencse? Mindenképp. Kitartás? Anélkül semmi sincs. Tehetség? Az egyetemen az egyik kedvenc tantárgyam a filozófia volt, faltam a könyveket. Egyszer, amikor a tehetség volt a témakör, megragadt bennem egy elmélet: 'A tehetség nem az, hogy mennyire vagy valamiben jó, hanem hogy milyen szintre vagy képes fejlődni'. Ebben hiszek azóta is, a folyamatos fejlődésben. Az alázatban, hogy mindig képesek vagyunk jobbak lenni holnap, mint tegnap. Elemezni magunkat, az életet, az emberi mivoltunkat. Mindig arra törekedtem, hogy balanszban éljek a környezetemmel, hogy adjak és ne elvegyek, hogy én legyek a bíztató szó és ne az a mondat, amitől nincs kedved felkelni reggel. Hiszek a bíztató szó erejében, mert azt tapasztaltam, hogy akkor lehet valaki sikeres, ha a körülötte lévők hisznek benne. Bennem sokáig csak pár ember hitt, ez mégis elég volt ahhoz, hogy megpróbáljam a lehetetlent. Ez a könyv az ő történetük. A mi történetünk. Emberek története, akik hittek egymásban."

Ha előrendelnéd, itt tudod megtenni.

A többszörös Fonogram-díjas hiphop formáció több meglepetéssel készül jubileumi koncertre, amely a Budapest Sportarénában lesz április 9-én. Az év utolsó Halott Pénz-koncertje pedig Pécsett lesz december 26-án.


   

Halott Pénz, könyv, jubileumi koncert, Papp László Budapest Sportaréna

 

 

Szólj hozzá!


A Piramis live albuma a Várkert Bazárban – sajnos már Gallai Péter nélkül

A Piramis live albuma a Várkert Bazárban – sajnos...

Nyár elején adtunk róla hírt, hogy megjelent a Piramis MOM LIVE, arról a 2018-as koncertről, amelyen Gallai Péter utoljára lépett színpadra.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Kicsi szív, ne cipeld, ami nem a tiéd – A Subtones áttért a magyar nyelvű dalokra

A hazai jazzpop-szcéna kedvelt koncertzenekara augusztus végén megjelenő Lángolj című lemezén kizárólag magyar nyelvű dalok lesznek hallhatók. A teljes lemezanyagot élőben szeptember 3-án a Várkert Bazárban mutatják be a közönségnek.

Sziget-záró 1. rész – Engedjük el a Sziget-nosztalgiát végre

A zárónapról is két anyag lesz, a két szerző között kábé 20 év különbség van, most a szenior-verziót olvashatjátok.
Új koncertek