Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

2021/11/26  ·   Könyvajánló   ·  koncert.hu, MTI

A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénz zenekarról, amely jövőre, 2022. április 9-én nagyszabású koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában.

 Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

A Halott Pénz az évforduló alkalmából könyvvel is jelentkezik. A Na még mit nem?! Történetünk, hajtól szívig című kötet november 30-án jelenik meg, tele sztorikkal és korábban nem látott képekkel. A Csapody Kinga, Gelencsér Milán és Jávor Bence által írt könyv a tagokat megszólaltatva mutatja be a csapat tizennyolc évét.

A könyv előszavát Marsalkó Dávid írta, aki 2004-ben határozta el, hogy Halott Pénz néven belevág a zene- és szövegírásba. Az elmúlt évek alatt számos sláger, elismerés és díj mutatta sikerük útját, a szakma és a közönség elismerését.

"Rengeteg interjúban megkérdezték már tőlem, hogy mit gondolok, mi lehet a Halott Pénz sikerének a titka. Egy jó ideje ugyanazt felelem: Ha tudnám, nem tartott volna ennyi ideig, hogy befussunk. Kemény munka? Igen. Szerencse? Mindenképp. Kitartás? Anélkül semmi sincs. Tehetség? Az egyetemen az egyik kedvenc tantárgyam a filozófia volt, faltam a könyveket. Egyszer, amikor a tehetség volt a témakör, megragadt bennem egy elmélet: 'A tehetség nem az, hogy mennyire vagy valamiben jó, hanem hogy milyen szintre vagy képes fejlődni'. Ebben hiszek azóta is, a folyamatos fejlődésben. Az alázatban, hogy mindig képesek vagyunk jobbak lenni holnap, mint tegnap. Elemezni magunkat, az életet, az emberi mivoltunkat. Mindig arra törekedtem, hogy balanszban éljek a környezetemmel, hogy adjak és ne elvegyek, hogy én legyek a bíztató szó és ne az a mondat, amitől nincs kedved felkelni reggel. Hiszek a bíztató szó erejében, mert azt tapasztaltam, hogy akkor lehet valaki sikeres, ha a körülötte lévők hisznek benne. Bennem sokáig csak pár ember hitt, ez mégis elég volt ahhoz, hogy megpróbáljam a lehetetlent. Ez a könyv az ő történetük. A mi történetünk. Emberek története, akik hittek egymásban."

Ha előrendelnéd, itt tudod megtenni.

A többszörös Fonogram-díjas hiphop formáció több meglepetéssel készül jubileumi koncertre, amely a Budapest Sportarénában lesz április 9-én. Az év utolsó Halott Pénz-koncertje pedig Pécsett lesz december 26-án.


   

Halott Pénz, könyv, jubileumi koncert, Papp László Budapest Sportaréna

 

 

Szólj hozzá!


A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával...

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

R.I.P. Meat Loaf (1947-2022)

Az üzenőfal tanúsága szerint mindenki ugyanazt a dalt dúdolja, amióta szárnyra kapott a rossz hír: "...I would do anything for love..." – a megfelelő helyen felrángatva a hangokat... Ez most egy szomorú dallamtapadási.

Jól drukkoltatok: Takács Dorina Deva megkapta a rangos nemzetközi zenei díjat!

Дeva az első magyar női előadó, aki elnyerte az EU könnyűzenei szakmai díját (Music Moves Europe). A nőit azért emeltük ki, mert a Harmed 2020-as sikere, illetve a díj elődjének számító European Breakthrough Award 2006-os nyertese, a Heaven Street Seven után 2022-ben a Дeva/Deva néven alkotó Takács Dorina immáron Akinek ea...
Új koncertek