A Főnök levelet írt neked

2020/09/15  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Bruce Springsteen és az E Street Band vadonatúj lemezzel jelentkezik “Letter To You” címmel, amely október 23-án jelenik meg a Columbia Records gondozásában. Az új albumot – amely immáron az énekes 20. lemeze – New Yerseyben az énekes saját stúdiójában vették fel, 12 dalának mindegyike Springsteen és együttese jellegzetes stílusában fogant.

A Főnök levelet írt neked

A “Letter To You” egy érzelmekkel teli lemez lett. Szeretem a hangzását, hiszen teljesen élőben vettük fel az egészet a stúdióban, és később sem kozmetikáztunk a rögzített anyagon. Ez valami olyasmi, amit eddig még soha nem csináltunk. Öt nap alatt vettük fel az egész lemezt, és életem egyik legnagyobb élménye volt ez az esemény” – nyilatkozta a Főnök.

Az lemez 9 új dalt tartalmaz és 3 korábbi, az 1970-es években írt, de eddig ki nem adott szerzeményt. Bruce Springsteen-hez a lemezfelvételekhez a teljes E Street Band csatlakozott: Roy Bittan, Nils Lofgren, Patti Scialfa, Garry Tallent, Stevie Van Zandt, Max Weinberg, Charlie Giordano és Jake Clemons.

A formáció Springsteen saját rockegyüttese, de a tagok szóló karriert is folytatnak, illetve színészként, dalíróként és zenei producerként is aktívak. A zenekar 1972-től a mai napig működik. Több neves előadóval és együttessel közreműködtek már – Springsteen-nel és külön-külön is –, köztük olyan nevek találhatók, mint például Sting, David Bowie, Stevie Nicks, Paul McCartney, Ringo Starr, Grateful Dead, Dire Straits stb. (wiki)

Bruce Springsteen, E Street Band, Letter To You

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek