Menopauza 1170x180

Belle Époque – az Akváriumban mutatja be hatodik albumát az Ivan & The Parazol

Ivánék ősszel jelentetik meg legújabb, Belle Époque című stúdióalbumát, amelyet október 25-én az Akvárium Klubban hallhat a közönség élőben először.

Fotó: Ornella Mári
Fotó: sinco

A Carson Coma nem is mulatós... Fogd meg a söröm!

Megjelent a Carson Coma kislemeze, ami egyetlen dalra épít: a Beton.Hofival közös Frida Kahlo című számot dolgozták fel elismert és feltörekvő producerek egyaránt. A végeredmény meglehetősen színes lett: drum and bass és dubstep mellett mulatós verzió is szerepel az EP-n. 
 
Fotó: GrundRecords

A Mystery Gang, Egri Péter és a GrundRecords bakeliten is bemutatja: Wild 50’s Nights

A rockabilly aranykorának modern újraélesztése: ma bakeliten is megjelent a Mystery Gang Wild 50’s Nights című albuma.
 
 
 Piros és óceánkék duplabakeliten jelenik meg a Californication

Piros és óceánkék duplabakeliten jelenik meg a Californication

1999. június 8-án adta ki a Red Hot Chili Peppers hetedik stúdióalbumát ’Californication’ címmel. A 25. évfordulóját ünneplő, nagy sikerű kiadvány 2024. július 26-án limitált kiadású piros és óceánkék duplabakeliten jelenik meg.
 
Fotók: Maya

Ha bárki kételkedne a mai progresszív magyar rockban, akkor hallgassa meg a Maya lemezét!

Ha azt mondom, ez a zenei anyag nagyon szép, azon azt értem, hogy gyönyörű... Ráadásul, ez a 2024 júniusának elején megjelent anyag rögtön két album. Nem dupla, hanem kettő: magyar és angol énekkel is napvilágot látott.
 
Hamu és Gyémánt: Cserháti Zsuzsa ikonikus lemeze most először bakeliten

Hamu és Gyémánt: Cserháti Zsuzsa ikonikus lemeze először bakeliten

A Magneoton Music Group népszerű magyar előadók egykori albumait jelenteti meg napjaink újra felkapott hanghordozóján – bakeliten. Az Animal Cannibals, Csepregi Éva és a Magna Cum Laude lemezeit követően a nehéz sorsú, egyedülálló hangú énekesnő, Cserháti Zsuzsa örökérvényű...
 
A Bére Banda Talált Tárgyai

A Bére Banda Talált Tárgyai

Májusban mutatta be új zenei anyagát a Bére Banda a Fonóban Talált tárgyak címmel, amelyből lemez is készült.
 
 
Megjelent Rudán Joe új nagylemeze

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
 
A fotó illusztráció (Fortepan / Szalay Zoltán)

Egy hetük volt megírni a dalokat – megjelenik vinylen a Hungária legendás koncertje

A magyar rock történetének két legendás koncertfelvételét jelenteti meg vinylen a Moiras Records. A Hungária 1980-as bemutatkozó élő műsora először kerül kiadásra, a Piramis 1979-es ifiparkos fellépése pedig végre teljes hosszában elérhető lesz.
 
Fotó: Junkiesd/FB

Te jó ég, új nagylemezzel jelentkezett az idén 30 éves Junkies

A 14 tételes Vészharang címet kapott album vinyl formátumban is elérhető, a korábbi korongokról megszokott eklektikus stílusban fogant, ám ezúttal kicsit komorabb a hangvétele...
 
Fotó: Tihanyi Anna

Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Vagy mégis? SEMMI címmel jelent meg az ötödik Elefánt nagylemez, amelyet nemrégiben az általunk is bemutatott Van Harag című zaklatott hangvételű dallal vezettek fel.
 
Fotó: Totisz Tamás

Vajon befelé nyílik az Akváium Lokál ajtaja?

Az Akvárium Lokálban mutatja be új lemezét a Minimyst. A közönség a most megjelent új dal kivételével már hallhatta a Befelé nyílik dalait, melyek mindegyikét eljátsszák május negyedikén. A koncerten a Summer Freeze lesz a vendégük.
 
Fotó: Nerpel Nikoletta

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
 
40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek