Akit szeretnek, a szívzűrt is legyűri! Ez a 17 sláger került fel Soltész Rezső új albumára

2020/09/29  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Hogy a mondás mennyire igaz, annak Soltész Rezső az élő példája: 2019 végén még arról adtunk hírt, hogy az összes fellépését lemondta szívproblémái miatt, még az Aréna-beli bazinagy táncdalfesztiválos retróbulin sem lépett fel. Most visszatért, s az elmúlt évek 17 legszebb slágerének újra felénekelt albumát hozta magával, aki – saját bevallása szerint – a Sziget fesztiválnak köszönheti második virágkorát.

Akit szeretnek, a szívzűrt is legyűri

A legendás énekes hosszú szünet után új kiadvánnyal jelentkezik – ez sorban a 16. lesz –, amin csokorba szedte és újra felénekelte legnépszerűbb dalait. A cédé azokat az örökzöld slágereket tartalmazza, amelyek a fellépések során a legnagyobb sikert aratták a közönség körében, köztük olyan dalok is, melyek Soltész Rezső előadásában most jelennek meg első alkalommal hanglemezen.

A 2 millió lemezeladással büszkélkedhető énekes az új albummal az elmúlt évek mintegy ezer sikeres fellépésének akar emléket állítani.

A cédé slágerei:

Akit szeretnek
Római vakáció
Azurro
Távollét
La paloma blanca
Szerenád
Imádok énekelni
Pillanat
Ámor, amor, amor
Rejtély
Merre jártál tegnap este
Sok idegen jár az éjszakába
Annabella
Várj
Szóljon hangosan az ének
Gondolsz-e majd rám
Egyszer volt hol nem volt

A Nagy Visszatéréséről nemrég így nyilatkozott a Blikknek a zenész:

"... 98 nyarán minden megváltozott a Sziget Fesztivál Táncdalfesztivál sátrában. Ma már csak mosolygok, de győzködni kellett, hogy vállaljam el, és nemcsak azon döbbentem le, mekkora tömeg gyűlt össze, hanem azon is, hogy a fiatalok minden dalomat teli torokból énekelték. Amikor a Szóljon hangosan az ének következett, elszabadult a pokol. Hihetetlen volt! Ráeszméltem, hogy még mindig szeretnek, és feltámadtam..." ( A videó évekkel később készült.)

Soltész Rezsőben mi egy kollégát is üdvözölhetünk: ő gondozza a Zenész Magazin, a Médiatechnika, a Profi Fotó és a Sztereó Sound & Vision magazinokat.

 

Egyelőre fellépést, koncertet nem szervez a zenész – addig is hanghordozón küldi dalait a rajongóinak: szerintünk – és szerinte is – fel lehet tekerni a hangerőt! :)

Soltész Rezső, Szóljon hangosan az ének, Sziget fesztivál, új album

 

 

Szólj hozzá!


Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek újraosztását követelik a cigányzenészek

Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek...

A HVG számolt be arról, hogy csütörtökön kb. 70 muzsikus gyűlt össze az Emmi előtt, majd zeneszóra jelképesen összetörtek egy hegedűt, amit...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A zenét Hrutka Róbert szerezte, Dr. Csernust Bányai Kelemen Barna alakítja

A Toxikoma című film egyik dalbetétjéből most klip is készült. A filmnek – amely Szabó Győző azonos című könyvéből készült – és a klipnek egyaránt a tehetséges ifjú színész, Molnár Áron a főhőse.

Sipos Tomi lesz a hobbizenekarnak indult Mitar vendége a Metro Klubban

Kellemes hobbinak indult, majd sok-sok munka és tanulás után most ott tartanak, hogy megjelent az első lemezük, amelyet ma be is mutatnak a Metró klubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek