Figyelmeztette rajongóit a Linkin Park

2017/04/07  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Az elsőként közölt két számra mi is felkaptuk a fejünket... Pedig az együttes külön figyelmeztetett a stílusváltásra: „Készülj a váratlanra! Ne gondold, hogy olyat hallasz, amilyet hallottál korábban, mert nagyon meg fogsz lepődni."

Figyelmeztette rajongóit a Linkin Park

A rockbanda "One More Light" című lemeze május 19-én kerül a polcokra, és olyan slágereket tartalmaz, mint az elmúlt hetekben debütált "Heavy" és "Battle Symphony".

A Linkin Park 2000 óta látja el a világot alternatív rockdalokkal. Első, Hybrid Theory című lemezük egyből 2001 egyik legsikeresebb albuma lett olyan slágerekkel, mint a „Crawling" és az „In The End". A sikertörténet 2003-ban folytatódott, amikor az együttes újabb lemeze jelent meg Meteora címmel és a Billboard egy hét alatt legtöbbet eladott albuma lett. A görög hegységről elnevezett korongon olyan örökzöld LP számok debütáltak, mint a „Breaking the Habit" és a „Numb".

Az együttes négy további albumot adott ki: 2007-ben a Minutes to Midnight című lemezük az első héten 625.000 eladott példányával újabb rekorddöntő lett, 2010-ben a Thousand Suns albumuk számos Billboard jelölést szerzett (díjat azonban nem), majd 2012-ben a Living Things-zel újra számos országban lettek listavezetők. 2014-ben a Hunting Party-val tértek vissza, amely egy keményebb, rockosabb lemez lett, a rajongók nagy örömére.

Legújabb, One More Light című lemezük 2017 májusában érkezik 10 vadonatúj számmal, amelyek közül kettő már fel is került a világhálóra: a "Heavy" és a "Battle Symphony" dallamosabb, populárisabb hangzású dalok, amelyek az új stílusuk miatt több felhúzott és összevont szemöldököt eredményeztek...

Tesztelhető élőben a VOLT Fesztiválon.

Vége az igazi Linkin Parknak?

Linkin Park minden szinten

 

 


 

 

Szólj hozzá!


KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek