Ilyen lemezbemutatón még biztos nem voltál!

2018/08/18  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Szeptember 10-én jelenik meg a Margaret Island új, III című lemeze. Ilyenkor szokott jönni egy jó nagy lemezbemutató koncert valamelyik népszerű helyen. Hát, ez most nem így lesz!

Ilyen lemezbemutatón még biztos nem voltál!

Úgy lesz, hogy akit érdekel, mit alkotott ismét a formáció, az elmegy B32 Galéria és Kultúrtérbe (Budapest, Bartók Béla út 32.), lekucorodik, és a zenekar tagjaival együtt végighallgatja bakelitről az album dalait. Sőt, utána a vájtfülű moderátor (Horváth Gergely, exPetőfi Rádió) közreműködésével beszélgetés is indul a lemezről, és itt még nincs vége: befejezésül a zenekar pár számot el is játszik akusztikus verzióban. Nekünk tetszik!

 

A Lemezjátszó nevű programsorozat eseményeiről mi i többször beszámoltunk, ha valakinek kimaradt volna:  tavaly tavasszal indult, helyszíne a budapesti B32 Galéria és Kultúrtér. Havonta egy vagy két ismert zenészt látnak vendégül, amikor is lejátsszák a kedvenc albumát bakeliten, és előtte/közben/utána a már emlegetett Horváth Gergely beszélget a zenésszel a dalokról. A közönség számára azért is jelent élményt az eseménysorozat, mert az albumokat kiváló minőségben, az Audio-Technica csúcstechnikáján hallgathatják meg. Horváth Gergely vendége volt már többek közt Harcsa Veronika, Vitáris Iván, Beck Zoltán, Likó Marcell és Felcser Máté.

A Margaret Island új albumát műsorra tűző Lemezjátszó special-ből egyébként egy hat állomásos országos turné is indul: szeptember 3-án Pécs, 4-én Szeged, 5-én Debrecen, 6-án Győr, 7-én Székesfehérvár és 9-én Budapest egy-egy klubjában hallgathatják meg a rajongók a teljes albumot.

De nem marad el természetesen az "igazi" lemezbemutató koncert sem, erre 2018.09.21-én kerül sor a Budapest Parkban.

 

Margaret Island, lemezbemutató, Lemezjátszó, Budapest Park

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek