Itt a legújabb Phil Collins album

2016/10/14  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Kevés olyan énekes van, akinek a sokadik best-of albumát látva nem menekülünk ki a világból, de Phil Collins szerencsére épp közéjük tartozik. Ráadásul az előzőekkel eltérően a ma debütáló The Singles nem egy korábban megjelent album remaszterelt kiadása, hanem egy válogatáslemez, ami az énekes legismertebb dalait gyűjti össze.

Itt a legújabb Phil Collins album

A lemez Collins szóló karrierjének a legnagyobb slágereiből válogat: az 1981-es „In The Air Tonight"-tól kezdve egészen a 2010-es, legutóbbi nagylemez címadó daláig, a „Going Back"-ig minden megtalálható. Három brit listavezető dal („You Can't Hurry Love", „Easy Lover" és az „A Groovy Kind of Love") mellett számos top10-es szám is felkerült a korongokra („One More Night", „Separate Lives", „Two Hearts", „Another Day in Paradise").

Az albumon újra felszólal az „I Don't Care Anymore", amelyért Collins az első Grammy-jelölését kapta, illetve gyerekkorunk egyik legmenőbb filmzenéje, a „You'll Be in My Heart", amellyel Collins az amúgy felejthető Tarzant tette feledhetetlenné, és amiért egy Oscart be is zsebelt még abban az évben.

A The Singles összesen 3 évtized slágereit gyűjtötte össze, amelyek között minden generáció megtalálja a számára legkedvesebbet.


 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek