Karácsonyozz Dolly Partonnal!

2020/10/10  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Vagy nem figyeltünk eddig rá, mert elintéztük azzal, hogy a bizonyos adottságairól is híres country énekeső zenéje nem igazán izgi, vagy tényleg most pörgött fel: lassan egy éve mindig előrukkol valamivel. Pedig immáron a 74. évét tapossa. Vagy táncol rajta.

Fotó: Instagram

2019 végén arról adtunk hírt, hogy egy klip erejéig összeállt két ifjú svéd dj-vel:

 

Aztán év elején egy posztjára pörgött rá a világ, egészen addig ment a dolog, hogy világméretű netes kihívás lett belőle

Dolly mindeközben új dologba vágott, saját maga elmondása szerint soha nem izgatta még ennyire projekt, de azért ki vagyunk gyúrva annyira, hogy tudjuk, MINDEN albumukról ezt mondják a sztárok :)

És akkor jöttt a Covid... Éppúgy, ahogy másnak, az ő turnéit és koncertjeit is törölni kellett, pedig mennyire megdolgozott a menedzsmentje azért, hogy más genecáriókat is bevonzzanak az énekesnő rajongói közé. A stúdiózás sem ment minden nehézség nélkül, de nem adták fel, és az 1990-es Home for Christmas  után 30 évvel újra ünnepi albumot készített.

Mondjuk, már a címe is vicces: HOLLY DOLLY CHRISTMAS, és értelemszerűen karácsonyi dalokat tartalmaz, olyan duetteket, amelyekben a párja többek között Michael Buble, Jimmy Fallon, Miley Cyrus és testvére, Randy.  Dolly Kent Wells producerrel dolgozott együtt az albumon, és a járvány náluk is drámai hatást gyakorolt a stúdiózásra: még rengeteg munkájuk volt, amikor a COVID-19 korlátozásokat bevezették. Az énekesnő barátai nagyrészt a saját stúdiójukban vették fel a dalokat, majd átküldték Dollynak és Kentnek, hogy fejezzék be a projektet.

Az albumon szereplő dalok:

1.

"Holly Jolly Christmas"
Johnny Marks
2. "Christmas Is" (featuring Miley Cyrus) Dolly Parton
3. "Cuddle Up, Cozy Down Christmas" (with Michael Bublé) Parton
4. "Christmas on the Square" Parton
5. "Circle of Love" Parton
6. "All I Want for Christmas Is You" (with Jimmy Fallon)

Mariah Carey, Walter Afanasieff

7. "Comin' Home for Christmas"

Parton, Kent Wells

8. "Christmas Where We Are" (featuring Billy Ray Cyrus)

Jada Roberts, Barry Jobe

9. "Pretty Paper" (with Willie Nelson) Willie Nelson
10. "I Saw Mommy Kissing Santa Claus" Tommie Connor
11. "You Are My Christmas" (featuring Randy Parton) Parton
12. "Mary, Did You Know?"

Mark Lowry, Buddy Greene

 

Arról már a Nosalty számolt be, hogy az albumhoz passzoló konyhai kollekciót is kibocsájtott az énekesnő: kötényeket, edényfogókat, sütőkesztyűket és süteménykiszúrókat is árul a karácsonyi albuma mellé :)

 

Dolly Parton, karácsony, Holly Dolly Christmas

 

 

Szólj hozzá!


Két csillag egy csapásra: Dés László és Rhoda Scott egy színpadon!

Két csillag egy csapásra: Dés László és Rhoda...

Két élő legenda lép színpadra 2022. szeptember 11-én 18 órakor a Dohány utcai Zsinagógában*. Rhoda Scott és Dés László elsőként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Magyartanár a Hooligans új basszerosa

A bandatagok vasárnap este mutatták be az új basszusgitárosukat egy videóban, ezt mi is megosztottuk a FB oldalunkon, de ha valaki mégsem látta volna vagy nem volt ideje megnézni, a lényeg itt.

Elhalasztották a Maneskin turnéját, nem jönnek most Budapestre sem

A jegyek Budapesten is és a legfontosabb európai városokban is pár óra alatt elfogytak, azt már szinte említeni sem kell, hogy a legnagyobb olasz arénákba meghirdetett koncertek szintén fullosak. Na, ezeknek lehet most – remélhetően csak átmenetileg – búcsút inteni :(
Új koncertek