Mamma Mia!

Kék bakeliten jön ki a Whitesnake THE BLUES albuma

2021/02/02  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Légy boldog, vigyázz magadra, soha ne hagyd, hogy bárki félelemben tartson! – ezzel bocsájtotta útjára a Barba Negra Track közönségét 2019 júniusában David Coverdale. Maga sem gondolta volna, hogy alig telik el egy év, és a szavainak egészen más értelme lesz...

Megvan a három szín: kiteljesítette a trilógiát a Whitesnake

14 új dallal teljesíti ki a trilógiát a Whitesnake. A „Red”-ként megjelent 'LoveSongs', majd a „White”-ként piacra dobott 'The Rock Album' után itt a befejező, a 'The BLUES Album'.

2021. február 19-én a brit zenekar újrakevert blues-rock dalai látnak napvilágot, állítólag olyan hangzásban, ahogyan még sosem hallhattuk őket... Az összeállítás olyan slágerek és számok keverékét kínálja, amelyek eredetileg 1984 és 2011 között jelentek meg hat Whitesnake stúdióalbumon és Coverdale szólóalbumán, az Into the Light-on, és olyan számok kerültek fel rá, mint a “Slow An’Easy”, a “Give Me All Your Love”, a “Looking For Love”, a “Crying In Th eRain” vagy éppen a “Steal Your Heart Away".

A BLUES ALBUM már előrendelhető, február 19-én lesz elérhető digitálisan és cédén, valamint dupla LP-ként, 180 grammos kék bakelitre nyomva.

Az album sikere talán elgondolkodtatja Covedale-t egy tavaly tavaszi kijelentésén: a pandémia kitörésekor azt nyilatkozta, hogy 2021 lesz a megfelelő év arra, hogy nyugdíjba menjen... Ha azt nézzük, hogy a zenész csaknem 70 éves és mindkét térdét megvasalták 2017-ben, miután degeneratív ízületi gyulladásban szenvedett, talán érthető lenne a dolog.  Egy ausztrál magazinnak azt mondta még előtte, hogy "nem látja magát", ahogy 70 évesen a WHITESNAKE klasszikus dalát, "Still Still The Night"-ot énekli.

"A feleségem megtiltotta, hogy használjam a „nyugdíj” szót – mesélte akkor. – Minden kibaszott napon hálás vagyok, és megbecsülöm, hogy az életem olyan, amilyen, mind a magánéletemet, mind a szakmát tekintve között. Varázslatos."

Whitesnake, The BLUES Album, kék, bakelit, nyugdíj

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a legendás zeneszerző, aki egy centet sem kapott a milliókat hozó slágeréből

Elhunyt a legendás zeneszerző, aki egy centet sem...

Elhunyt Barrett Strong, a szintén legendás amerikai Motown kiadó egyik első sikeres művésze.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

HOLTSZEZON – krimifesztivál és más programok Beton.Hofival, Beck Zolival és Szűcs Krisztiánnal

Tizenhárom helyszínen több mint száz programmal rendezik meg a második Holtszezon Nemzetközi Kortárs Fesztivált február 23-26. között Veszprémben. A névválasztás tökéletes, innen is gratulálunk!

Magyar szál: Miley Cyrus mindenhol taroló új klipjének Rév Marcell volt az operatőre

Miley Cyrus új slágere hazánkban és külföldön is rekordokat döntött.
Új koncertek