Ki ne szeretne egy végtelen nyári vakációt?

2023/03/31  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

A Flowers sikerei után Miley Cyrus március 10-én megjelent új stúdióalbuma, az Endless Summer Vacation is meghódította a világot.

Ki ne szeretne egy végtelen nyári vakációt?

Az album #1 pozícióban debütált Nagy Britanniában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Írországban, Hollandiában, Portugáliában, Belgiumban, Svájcban, Ausztriában és Norvégiában, #2 helyezést ért el Kanadában, Németországban, Svédországban, Finnországban és Lengyelországban, a dobogó harmadik fokára hágott Amerikában és Magyarországon, míg Olaszországban, Dániában, Spanyolországban #4 lett, Franciaországban pedig #6. A legtöbb országban ez volt az első számú angol nyelvű album azon a héten (azaz, ahol nem első lett, ott is csak hazai előadók tudták megelőzni, mint idehaza is). Hazánkban a #3 album pozíció szintén új csúcs a 30 éves énekesnő eddigi kiadványainak körében.

 

 

Az Endless Summer Vacation remek hallgatottsági mutatóit minden bizonnyal majd a jövő évi szavazáson váltják jelölésre, idén nem szerepel a Fonogram – Magyar Zenei Díj jelöltlistáján.

 

 

Miley Cyrus, Endless Summer Vacation

 

 

Szólj hozzá!


Egy nyáron át – ingyenes fesztivált rendez a Telekom a Volt helyett

Egy nyáron át – ingyenes fesztivált rendez a...

A Telekomosok Fesztiválja elnevezésű, az ország különböző pontjain, június 1. és augusztus 20. között hetente megrendezett programokra az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

KOVACS lesz a VéNégy Fesztivál headlinere

Kovacs, Kraak & Smaak, Cari Cari, Ina West, Kill the Dandies, Lash & Grey – nemzetközi kínálattal és több mint félszáz zenei programmal vár június 22. és 25. között Nagymaroson a 10. VéNégy Fesztivál.

Öt év után visszatér a The Cult Magyarországra!

A hazai közönség is testközelből megismerheti a The Cult új albumát júniusban, a Budapest Parkban.

Ma nyitják a nyarat a szelíd motorosok Alsóörsön

A hamvaiból főnixként feltámadó egykori Harley Davidson Fesztivál ma Open Road Weekend néven nyitja meg a kapuit. A klasszikus zenés-motoros buliból pedig nem maradhat ki a látványosság számba menő vidám balatoni felvonulás sem.

Csillagfényes koncertek a kastélyparkban

A keszthelyi Festetics-kastély barokk kertje július végén a nappali séták mellett két estén át különleges csillagfény-koncerttel kedveskedik az élőzene és a romantikus helyszínek kedvelőinek.
Új koncertek