Megjelent Soltész Rezső második karácsonyi albuma

2020/12/16  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu, MTI

Az énekes most megjelenő új albumán a világ legismertebb karácsonyi dalai szólalnak meg – közülük jó néhány az előadó fordításában, az ünnephez kapcsolódó legszebb gondolatokkal, igaz, nagyzenekaros kísérettel.

Megjelent Soltész Rezső karácsonyi albuma

Az énekes korábban megjelent Boldog karácsony című albuma több mint százezer példányban kelt el a bakelit korszakban. A szövegíró "szerzőtársai" a Vár reánk az ünnep című lemezen ezúttal Chris Rea (Driving home for Christmas), Irving Berlin (White Christmas), Hughe Martin (Have yourself a Merry Little Christmas), Kim Gannon (I'll be home for Christmas) és John Lennon (Merry Xmas) voltak, de klasszikus karácsony dalok is felcsendülnek Rezső előadásában.

A cédé dalai

Vár reánk az ünnep (Driving home for Christmas)
Hát boldog karácsonyt (Marry Xmas) 
Csengő szól (Jingle bells)
Szép ünnep (White Christmas)
Hull a hó (Let is snow)
Legyen szép és boldog a karácsony (Have Yourself a Merry Little Christmas)
Várj reám ma este (I'll be home for Christmas) 
Édes Jézusunk (When the Child is born)
Hol van az a kis falu (Turaluraluralu) 
Kéz a kézben (Winter Wonderland)
Csendes éj
Mennyből az angyal

"Bízom benne, hogy ezek a csodaszép melódiák hozzájárulnak az ünnepi hangulathoz és dúdoljátok majd a karácsonyfa és a gyertyafény mellett, ahol a dalokkal én is veletek leszek" – üzente közönségének a zenész a hivatalos oldalán, ahol minden további infó megtalálható az albumról, bele is lehet hallgatni – a FB új szabályozása szerint ide nem illeszthetjük be.

 

Soltész rezső, karácsony, új album, Vár reánk az ünnep

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek