Miley Cyrus műanyagból csinálta meg a Blondie üvegszívét

2020/10/28  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Miley Cyrus bejelentette vadonatúj, “Plastic Hearts” című lemezét, amely november 27-én jelenik meg világszerte a Sony Music gondozásában. Ez a hetedik albuma.

Miley Cyrus műanyagból csinálta meg a Blondie üvegszívét

Sokak szerint egy új korszak veszi kezdetét az énekesnő karrierjében köszönhetően annak, hogy hangi adottságai tökéletesen illenek a rock and roll nyers és erőteljes világához. Az új album előrendelői azonnali hozzáférést kapnak három dalhoz: Miley “Midnight Sky” című nyári slágeréhez, illetve két feldolgozáshoz, melyek mindegyike hatalmas sikert aratott a rajongók között.

A “Zombie”, illetve a klasszikus Blondie-dal, a “Heart of Glass” feldolgozásai már megmutatták, van-e tehetsége Mileynak a rockzenéhez, új lemezének további dalai  feleletet adnak majd erre a kérdésre, kinek ezt, kinek azt.

 

Miley azt nyilatkozta, a kalifoniai tűzvészben (2018.) odalett otthona inspirálta az albumot.

„A természet megtette azt, amit most szívességnek látok, és elpusztította, amit nem tudtam elengedni. A tűzben elvesztettem a házamat, de a hamujában megtaláltam magamat" – mondta. József Attilával szólva: a hetedik ő maga lett...

 

Még mindig az albumról szólva hozzátette:

"Gondold meg, hogy szeretni fogod-e, ha nem, akkor F*CK YOU!”.

A “Plastic Hearts” borítóját Mick Rock, világhírű fotós készítette, aki korábban olyan ikonikus művészekkel dolgozott együtt mint David Bowie, Lou Reed, Iggy Pop, Joan Jett – és Debbie Harry. Egyébként ez utóbbi énekesnő és zenekara koncertjén mi is ott voltunk az Arénában.

 

Miley Cyrus, Plastic Hearts, Blondie, Heart of Glass

 

 

Szólj hozzá!


Az Arctic Monkeys tökéletes zárása volt a két év után visszatérő Szigetnek

Az Arctic Monkeys tökéletes zárása volt a két év...

Az érezhetően fáradó közönségbe bőven vegyültek a csak hétfő estére kilátogató, a pólókból ítélve főleg AM rajongó magyarok, akik még...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Marcus Miller koncertje a Dürerből a MOMKultba költözik

A koncert helyszíne a Dürer Nagyterme lett volna, azonban a szervezők közleménye szerint a jelen kialakult építőipari körülmények miatt az nem tudja a tervezett időben megnyitni a kapuit, így az odatervezett Marcus Miller kétestés koncertet is új helyszínen, a MOMKultban tartják meg.

Verstappen a Várkert Bazárban

Természetesen nem Max Emilian Verstappen belga-holland születésű, holland autóversenyzőről van szó, hanem Daniel Verstappen nemzetközi hírű belga zongoraművész és zeneszerzőről, aki szeptember 10-én lép fel a Várkert Bazárban.
Új koncertek