Miley Cyrus műanyagból csinálta meg a Blondie üvegszívét

2020/10/28  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Miley Cyrus bejelentette vadonatúj, “Plastic Hearts” című lemezét, amely november 27-én jelenik meg világszerte a Sony Music gondozásában. Ez a hetedik albuma.

Miley Cyrus műanyagból csinálta meg a Blondie üvegszívét

Sokak szerint egy új korszak veszi kezdetét az énekesnő karrierjében köszönhetően annak, hogy hangi adottságai tökéletesen illenek a rock and roll nyers és erőteljes világához. Az új album előrendelői azonnali hozzáférést kapnak három dalhoz: Miley “Midnight Sky” című nyári slágeréhez, illetve két feldolgozáshoz, melyek mindegyike hatalmas sikert aratott a rajongók között.

A “Zombie”, illetve a klasszikus Blondie-dal, a “Heart of Glass” feldolgozásai már megmutatták, van-e tehetsége Mileynak a rockzenéhez, új lemezének további dalai  feleletet adnak majd erre a kérdésre, kinek ezt, kinek azt.

 

Miley azt nyilatkozta, a kalifoniai tűzvészben (2018.) odalett otthona inspirálta az albumot.

„A természet megtette azt, amit most szívességnek látok, és elpusztította, amit nem tudtam elengedni. A tűzben elvesztettem a házamat, de a hamujában megtaláltam magamat" – mondta. József Attilával szólva: a hetedik ő maga lett...

 

Még mindig az albumról szólva hozzátette:

"Gondold meg, hogy szeretni fogod-e, ha nem, akkor F*CK YOU!”.

A “Plastic Hearts” borítóját Mick Rock, világhírű fotós készítette, aki korábban olyan ikonikus művészekkel dolgozott együtt mint David Bowie, Lou Reed, Iggy Pop, Joan Jett – és Debbie Harry. Egyébként ez utóbbi énekesnő és zenekara koncertjén mi is ott voltunk az Arénában.

 

Miley Cyrus, Plastic Hearts, Blondie, Heart of Glass

 

 

Szólj hozzá!


Jön a Huun Huur Tu a Fonóba!

Jön a Huun Huur Tu a Fonóba!

Novemberben több izgalmas koncert lesz a Fonóban, jön a Huun Huur Tu, Martha Töpferova és Omer Klein is. Emellett a Makám, a Söndörgő, Tóth Viktor...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Soronként is megveheted az új Bohemian Betyars-albumot

Négy év után új nagylemezzel jelentkeztek a hazai a speed-folk-freak-punk nagykövetei, a Bohemian Betyars.

A Szigeten már négyszer is fellépett a boroshordósokkal, most a Müpába jön!

Enzo Avitabile emlékezetes koncerteket adott a Szigeten, már négyszer is, de koncertteremben itthon most hallhatjuk először – természetesen legfőbb kísérőivel, a boroshordókon, dézsákon teljesen egyedi ritmust adó Bottari ütőegyüttessel. 2021. október 30-án a Müpában!
Új koncertek