Miley Cyrus műanyagból csinálta meg a Blondie üvegszívét

2020/10/28  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Miley Cyrus bejelentette vadonatúj, “Plastic Hearts” című lemezét, amely november 27-én jelenik meg világszerte a Sony Music gondozásában. Ez a hetedik albuma.

Miley Cyrus műanyagból csinálta meg a Blondie üvegszívét

Sokak szerint egy új korszak veszi kezdetét az énekesnő karrierjében köszönhetően annak, hogy hangi adottságai tökéletesen illenek a rock and roll nyers és erőteljes világához. Az új album előrendelői azonnali hozzáférést kapnak három dalhoz: Miley “Midnight Sky” című nyári slágeréhez, illetve két feldolgozáshoz, melyek mindegyike hatalmas sikert aratott a rajongók között.

A “Zombie”, illetve a klasszikus Blondie-dal, a “Heart of Glass” feldolgozásai már megmutatták, van-e tehetsége Mileynak a rockzenéhez, új lemezének további dalai  feleletet adnak majd erre a kérdésre, kinek ezt, kinek azt.

 

Miley azt nyilatkozta, a kalifoniai tűzvészben (2018.) odalett otthona inspirálta az albumot.

„A természet megtette azt, amit most szívességnek látok, és elpusztította, amit nem tudtam elengedni. A tűzben elvesztettem a házamat, de a hamujában megtaláltam magamat" – mondta. József Attilával szólva: a hetedik ő maga lett...

 

Még mindig az albumról szólva hozzátette:

"Gondold meg, hogy szeretni fogod-e, ha nem, akkor F*CK YOU!”.

A “Plastic Hearts” borítóját Mick Rock, világhírű fotós készítette, aki korábban olyan ikonikus művészekkel dolgozott együtt mint David Bowie, Lou Reed, Iggy Pop, Joan Jett – és Debbie Harry. Egyébként ez utóbbi énekesnő és zenekara koncertjén mi is ott voltunk az Arénában.

 

Miley Cyrus, Plastic Hearts, Blondie, Heart of Glass

 

 

Szólj hozzá!


Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság...

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Zenészek figyelmébe: mindenképpen használjátok ezt a funkciót a Spotifyon!

Tavaly októberben indította el a Spotify a Canvas béta verzióját, most Magyarországra is kiterjesztették az elérhetőségét.

Nem a Kispi nyert! Lovasi András eredményt hirdetett

Mi is közzétettük szeptemberben a felhívás, miszerint pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára. Mintegy egymillió forint értékben hangfelvétel(ek) készítésére lehet pályázni bárkinek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek