Menopauza 1170x180

Tarol a latin – a fiúbandát zabálja a világ

2018/04/12  ·   Lemezbemutató   ·  koncert.hu

Megjelent a latin pop ifjú trónkövetelőinek második stúdióalbuma. Mi ugyan nem tudjuk megkülönböztetni egymástól a számaikat, mindegyik olyan, mintha egy hintalóra dobgépet szereltek volna, de nem nekünk kell szeretnünk :)

Tarol a latin – a fiúbandát zabálja a világ

Két év alatt ezek a CNCO-srácok belevésték magukat magukat a latin pop nagykönyvébe, hogy aztán mennyire lapoz át rajtuk a könnyűzene történelme, még a jövő titka, de eléggé beszédes, hogy a Reggaetón Lento című slágerük immár 1 milliárdos YouTube-megtekintésnek örvend és többszörös platinalemez minősítést kapott egész Latin-Amerikában, az Egyesült Államokban és Spanyolországban is

Az új album néhány korábban megjelent szerzeménye, mint pl. a Hey DJ feat. Yandel és a Mamita máris slágerekké váltak, és legfrissebb dalai, a Fiesta en Mi Casa és a Mi Medicina is nagy sikernek örvendenek. Ráadásul a lemez megjelenése mellett egy vadonatúj single, a Sólo Yo is napvilágot látott.

Az Egyesült Államokat és Latin-Amerikát érintő turné szüneteiben és Miami-ban rögzített lemezen közreműködő zeneszerzők és producerek figyelemreméltó listája, a teljesség igénye nélkül: Icon Music, Edgar Barrera, David Cabrera, The Swaggernautz, Yasmil Marrufo, Mario Caceres, Frank Santofimio, Andy Clay, Matt Rad, Dabruk, Pinto Wahin – akárkik is legyenek ők.

A banda most először dolgozott együtt az Icon Music Teammel – közösen írták a máris 11 milliós nézettséggel bíró Bonita-t és a No Me Sueltes című dalt is. Emellett a reggaetón legenda Yandel-lel és a Little Mix-szel is együttműködtek.

A CNCO-fiúk hamarosan kéthetes promóciós körútra indulnak Spanyolországon, Németországon, Svédországon és Olaszországon keresztül.

Amilyen gyorsan Luis Fonsi és a Despacito elért Budapestre, feltehetően ők sem váratnak sokáig magukra!


 

 

Szólj hozzá!


Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Éjszaka az állatkertben – de nem az Állatkertben

Az MVM Classic&Club sorozat „Éjszaka az állatkertben” című koncertje zenei kalandozásra hívja a közönséget november 14-én a Magyar Zene...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Menni kéne – országos turnén a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról

Országos turnéra indul 2025. januárjában a hazai rockmusical műfajának alapvetése, a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című, immár kultikus sikerdarab, hogy örökérvényű dalaival betöltse a vidéki nagyvárosok legnagyobb arénáit és a Budapest Sportarénát. A főbb szerepeket ezúttal Szabó Kimmel Tamás, Trokán Nóra,...

Girls Just Wanna Have Fun: Cyndi Lauper búcsúturnéja Budapestet is érinti

Egy évtizednyi szünet után egy utolsó lendületet vesz Cyndi Lauper: a Girls Just Wanna Have Fun búcsúturné budapesti megállója 2025. február 19-én a Budapest Arénában lesz.

Úgy tűnik, nagyon bejött a dél-koreaiaknak a Nagy Emma Quintet

Első magyar jazz zenekarként, kirobbanó sikerrel mutatkozott be a Nagy Emma Quintet a dél-koreai Jarasum Jazz Fesztiválon.

Al Bano-tól a Valmarig: a kolbászgyúrás mellett koncertek is lesznek a hétvégi Csabai Kolbászfesztiválon

Október 24. és 27. között rendezik meg Békéscsaba egyik legnagyobb gasztronómiai eseményét, a 27. Csabai Kolbászfesztivált.
Új koncertek