10 fesztiválra lehet fellépési lehetőséget nyerni!

2023/03/22  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Sziget, Campus Fesztivál, SZIN, Művészetek Völgye, Kerekdomb Fesztivál, KeszthelyFest, Tök Jó Fesztivál, MCC Feszt, Zamat Fesztivál, Waldorfeszt – jó lenne? Mondjuk, mi kell hozzá.

10 fesztiválra lehet fellépési lehetőséget nyerni!

A Fülesbagoly Tehetségkutató 2023 eddigi helyszínekhez csatlakozott egy Balaton-parti döntő, így Debrecenben, Budapesten, Keszthelyen és Martonvásáron rendezik meg idén a könnyűzenei versenyt. Ebben az évadban 10 fesztiválra lehet fellépési lehetőséget nyerni és még rengeteg nyeremény vár gazdár: a díjak között szerepel tévés fellépés, lemezkiadás, sajtómegjelenések, fotózás, WMMD-s social media megjelenések, illetve koncertezés a Tankcsapda, a Bagossy Brothers Company, a Péterfy Bori & Love Band és az Elefánt előtt. Díjat ajánlott fel a Barba Negra, a Kobuci Kert, a Nagyerdei Víztorony is, így ezekben a klubokban is előzenekarozhat egy-egy különdíjas produkció.

Sőt. egy háttérzene-szolgáltató jóvoltából a négy döntős együttes egy-egy dala bekerül nagyjából 500 helyre, köztük a telekommunikációs cég üzleteibe, gyorséttermekbe, bútoráruházakba, hipermarketekbe és állateledel boltokba. A kiválasztott szerzemények minimum egy éven át napi rendszerességgel hangzanak el ezeben az üzletekben. 

A Fülesbagoly Tehetségkutatók sorát a debreceni kezdi; május 7-én a Nagyerdei Víztorony kerthelyiségében lesz az első döntő. Ezt követi a budapesti június 11-én a Kobuci Kertben, a keszthelyi július 22-én a Zenepavilon színpadán, majd a martonvásári szeptember 17-én a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban.

A tehetségkutatók egymástól függetlenek, mindegyikre lehet jelentkezni a teljes Kárpát-medencéből, a könnyűzene bármely stílusában alkotó, induló magyar előadóknak és együtteseknek!

A versengés során megválasztják a legjobb férfi és női énekest, a legjobb zenészt, a legjobb dalszövegírót, ők mind értékes nyereményekkel gazdagodnak. A négy győztes részt vehet az Öröm a Zene Tehetségkutató nagydöntőjében, ahol a fődíj 2,5 millió forintos Hangfoglaló Program-támogatás.

A jelentkezés mind a négy versenyre elkezdődött ezen az oldalon.

A beküldött hangfelvételek alapján megtörténik az előzsűrizés, majd mindhárom döntőbe a legjobb tíz produkciót hívják be a szervezők, ahol 15-15 perces minikoncertekkel mutatkoznak be a zsűrinek.

 

fesztivál, tehetségkutató, Fülesbagoly

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek