Nick Cave Budapesten!

Nemrég adtunk hírt arról, hogy nálunk is bemutatják a vele készült interjúkötetet (link a cikk végén), de akkor még nem sejtettük, hogy rövidesen újabb remek hírrel örvendeztetnek meg vele kapcsolatban a koncertszervezők.

Fotó: Megan Cullen
Idén sem kerüli el Budapestet Hans Zimmer turnéja

Ha Hans Zimmer maga nem is, de dallamvilága Budapestre érkezik

"The World of Hans Zimmer - A New Dimension" 2024. november 7-én, az MVM Dome-ba is ellátogat. Bár Zimmer maga nem lép fel személyesen, a produkció a világ legkiválóbb szólistáival és egy lenyűgöző szimfonikus zenekarral ígér emlékezetes estét.
 
Ganxsta Zolee tehet mindenről – a jubileum alkalmából összegyűlik a klán

A jubileum alkalmából összegyűlik a klán: a Jó, a Rossz és a Kartel

A Ganxsta Zolee és a Kartel a 30. születésnapot egy aréna koncerttel ünnepli meg, a színpadra hívva az egykori Kartel-tagokat is. Vésd be a dátumot: 2025. január 17., Budapest Aréna.
 
 
Magyar Rekord: mi ez a díj, amit a Dirty Slippers most megkapott?

Magyar Rekord: mi ez a díj, amit a Dirty Slippers most megkapott?

Lobó-Szalóky Lázár, Ferenczi Bebi, Vikukel Dániel, Felleg Dominik és Bodrogközy Rita a héten vehették át az elismerést.
 
Republic 35 – a születésnapot az MVM Dome-ban tartja a zenekar

Republic 35 – az MVM Dome-ban tartja a zenekar a születésnapot

A REPUBLIC jövőre ünnepli 35. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán közös ünneplésre várják a zenekar régi és új kedvelőit 2025. február 1-én. Az MVM Dome-ban tartandó koncert méltó összegzése lesz a jubileumnak, különleges látvánnyal és vendégekkel kiegészülve.
 
Fotó: Edda Művek

Megbélyegezték az Eddát

Bélyegblokk és alkalmi boríték kibocsátásával köszönti az idén 50 éves Edda Műveket a Magyar Posta Zrt. A zenekar immáron telt házas jubileumi koncertet ad hétvégén az Arénában.
 
Még ide sem értek, de a DM bejelentette, hogy jövőre visszatérnek

Nemsokára idér a Depeche Mode!

A Memento Mori turné idei folytatása január 22-én indult a londoni O2 Arénában, és a csapat március 26-án a budapesti MVM Dome-ban lép fel.
 
 
Fotó: Green Stage Production

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az...
 
Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában ad koncertet

Két Parkos fellépése után LP a Budapest Arénában ad koncertet

Laura Pergolizzi, azaz LP generációja egyik legkedveltebb énekes-dalszerzőjévé vált az egész világon. Erről 2024. március 7-én ismét meggyőződhetnek a magyar rajongók.
 
Megvan a Pokolgép új énekese – új klippel debütál

Megvan a Pokolgép új énekese – új klippel debütál

Nemrég arról számoltunk be, hogy 14 év után távozik a Pokolgép éléről Tóth Attila énekes. Akkori közleménye szerint egészségügyi okból, új hír, hogy átvette Gamsz Árpád helyét a Mobilmániában. De vajon ki került az ő helyére?
 
A Fénydóm pálmafái

Csak fény legyen és hang: az INOTA Fesztivál kurátorainak újabb nagy dobása – FÉNYDÓM

Március 1-17. között a Biodóm káprázatos fényművészeti rendezvénynek ad otthont, amiről az INOTA Fesztivál kurátorai gondoskodnak. Most először lesz lehetősége a nagyközönségnek felfedezni a Biodóm belső terét, ahol hazai és nemzetközi művészek lenyűgöző installációikkal...
 
Forrás: YouTube

Nem jön be a Queen-tagoknak a Freddie Mercury-hologram ötlete

Az ATV értesülése szerint az énekes zenei hagyatékát és személyiségi jogait kezelő cég, a Mercury Songs Limited azzal rukkolt elő, hogy Freddie Mercuryt hologramként állítják színpadra egy turné keretében..
 
Zenészek, akik nyíltan beszélnek mentális problémáikról

Zenészek, akik nyíltan beszélnek mentális problémáikról

Az elmúlt években számos zenész tárta fel a lelkében dúló viharokat a közönség előtt – vállalva a kommenthuszárok kardcsapásait –, hogy ezzel is tegyenek az efféle problémákból fakadó megbélyegzés megszüntetéséért. A Billboard ábécésorrendben 63 (!!!) előadót említ meg...
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek