Menopauza 1170x180

13 év után újra lemezt adott ki Bereczki Zoltán

2023/11/30  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A 'Téli dalok' című új album szenteste előtt pontosan egy hónappal, november 24-én érkezett meg.

Fotó: Kiss Krisztiii

Hogy miért pont erzek a dalok szerepelnek a lemezen, arról maga a Fonogram-díjas  előadó – és színész mesél:

„A „Jössz-e velem...?" című szerzeményemet már játsszuk a koncerteken, s a közönség nagyon szereti, de még nem öltött stúdióformát. A másik nagy boldogság, hogy elkészült stúdióverzió az egyik a legnagyobb közönségkedvenc dalomból, a „Hangokba zárva" című dalból, amelyet a 30. születésnapomra kaptam."

"Van olyan szerzemény is, amit a feleségemnek készítettem, ez a „Moon River".  

"Az „Úgy szállnék" eredetijét Julio Iglesias és Stevie Wonder énekeli, édesapám legkedvesebb száma és most neki ajánlom ezt a magyar nyelvű feldolgozást. Korai zenei fejlődésem nagy részét neki köszönhetem, hatalmas bakelit gyűjteménye van, s mindig szólt a zene otthon."

„A „Somewhere" egy koncerten énekeltem nemrégiben. A West Side Story Tony-ja volt az első főszerepem a főiskola után, s ennek a musicalnek az egyik legfontosabb és legkatartikusabb dala ez. Ez az egyik olyan szerzemény, ami miatt a musicalt, mint műfajt nagyon szeretem."

"Vadonatúj dalok a lemezen: a „Selyemszalagok" és a „Csókolj meg még egyszer", amelyek hangszerelésükben eltérnek a többi zenétől. Igazi mai karácsonyi hangulatot idéznek."

 

Bereczki Zoltán sokat koncertezik, az alábbi eseményei szerepelnek az adatbázisunkban

 

Adventi koncert Mosonmagyaróváron

Adventi koncert Salgótarjánban

Álmodozó - Bereczki Zoltán akusztikus koncertje

BERECZKI KARÁCSONY - MOM

Bereczki Zoltán karácsonyi koncertje Győrött

Bereczki Zoltán: Téli dalok – lemezbemutató koncert Kecskeméten

Bereczki Zoltán, Téli dalok

 

 

Szólj hozzá!


90 éves korában elhunyt John Mayall, a blues legendás alakja

90 éves korában elhunyt John Mayall, a blues legendás...

Kaliforniai otthonában elhunyt a nagy hatású zenész, akinek Bluesbreakers nevű zenekara a 60-as években vezető szerepet játszott a blues...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Olimpiai híreket mondunk: Snoop Dogg viszi a lángot, Céline Dion, Lady Gaga énekel (?)

Azt már rmegírtuk, hogy az NBC csatorna a 2024-es párizsi olimpiai nyári játékokra Snoop Doggot szerződtette le állandó tudósítónak. Most újabb megtiszteltetés érte...

Előadó, művész, de legfőképpen ember: Budapesten koncertezett Ed Sheeran

Azt gondolom, nem lehet okunk panaszra a 2024-es nyári koncertszezont illetően: országszerte egymást érik a különböző fesztiválok, a Budapest Park pedig minden hétvégén segít nekünk kint hagyni a valóságot – az idei év fókuszában azonban egyértelműen a Puskás Aréna áll.
Új koncertek