A Dal 2022 színpadán debütál élőben az Ocho Macho új dala

2022/02/04  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Egy reagge-dallal tért vissza az Ocho Macho A „Lazulj bele" A Dal 2022 színpadán debütál először élőben.

A Dal 2022 színpadán debütál élőben az Ocho Macho új dala

A dal évekkel ezelőtt született a Fonogram-jelölt Vas megyei banda zenei alapjával, akik végre megtalálták a hozzá illő szöveget és hangszerelést is.

„Már egy ideje cipeltem magammal Bakonyi Bálint által szerzett dalkezdeményt és kerestem a megfelelő alkalmat, hogy ezt továbbgondoljuk az együttessel. Szerettünk volna indulni az idei A Dal műsorában és hirtelen beugrott ez a szám, pillanatok alatt „kigurult belőlem" a refrén és a szöveg is" – meséli a frontember, Kirchknopf Gergő. „Nem akar zenei zsenialitásokat megmutatni, a maga egyszerűségében üzeni, hogy örüljünk a hétköznapoknak, hiszen óriási volt a feszültség és még kicsit tart is, de mint tudjuk, a feszülésből szakadás lesz."

A rézfúvósokkal gazdagított formáció már eljutott számos világszínvonalú színpadra, többek közt Hollandiában megrendezett 30. Eurosonic Fesztiválon képviselték országunkat, és a SZIGET Fesztivál nagyszínpadán Robbie Williams elő zenekaraként is szerepeltek. Idén A DAL 2022 Színpadán mutatják meg élőzenés kraftjukat február 5-én este 19:35-től a Dunán.

A Dal 2022, Ocho Macho

 

 

Szólj hozzá!


Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Két ütemben Csepelre költözik a Barba Negra

A zenészektől már egy ideje tudomást szereztünk a csepeli dologról, de tiszteletben tartottuk a koncerthelyszín szándékait. Most FB posztban ők maguk számoltak be a változásról, ezt a közlést szemlézzük.

Robbie Williams márciusban visszatér Budapestre

Robbie Williams – immár szélesebb körben megünnepelve 25 éves szólókarrierjét – bejelentette XXV elnevezésű európai turnéja állomásait. A sztár március 25-én ad koncertet az Arénában.
Új koncertek