Autumn of 2024: Bryan Adams Budapesten!

2024/02/20  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Bryan Adams 2024-ben ismét az USA-ban és Európában koncertezik. Most Budapest is részese ennek a turnénak, a zenész október 14-én az MVM Dome-ban lép fel.

Bryan Adams Budaspesten!
Nem is olyan régen járt nálunk – 2019 szeptemberében hat kamionnal érkezett meg a magyar fővárosba, azért ennyi cuccal, mert a szokásos színpadelemektől eltérően, kifejezetten arra az estére készített, két órás exkluzív showval lépett fel. Ráadásul ingyenesen – mármint a közönség szemponjából, hiszen ez az este a Hősök terén a  Szerencsejáték Rt. rendezvénye volt, úgynevezett "lottókoncert".
Bryan Adams a világ egyik legjobb és legizgalmasabb előadójának hírében áll. 17 stúdióalbuma van, köztük utolsó lemeze, a So Happy It Hurts, amelyet Grammy-díjra is jelöltek. Classic Pt. I és Pt. II válogatásai, amelyek legnagyobb slágereinek újra felvett verzióit tartalmazza, digitálisan jelentek meg, de megvásárolhatók fizikai hanghordozón is.
Bryan Adams szerzeményeivel számos díjat és elismerést szerzett, köztük három Oscar-jelölést, öt Golden Globe-jelölést és egy Grammy-díjat. Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán, több mint 80 millió lemezt adott el, hat kontinensen turnézott, és a világ több mint 40 országában vezette a slágerlistát.
Legutóbb ezt a számát mutattuk meg a FB oldalunkon:
A Valaki lánya, valaki fia című film alapjául a rendező, Lorna Tucker élete szolgál, aki tizenévesen egy ideig London utcáin élte az életét. Huszonöt évvel később a dokumentumfilm miatt újra átélte ezt a megrázó élményt, visszatért egykori lakhelyére. Nagy-Britannia utcáin rekordszámú hajléktalan él. A film bepillantást nyújt a hajléktalanság elleni világméretű küzdelembe, és egyben felhívás a cselekvésre. A doku narrátora Colin Firth, Bryan Adams pedig a fenti dalt "adományozta" a filmnek.
A budapesti koncertre a teljeskörű jegyértékesítés 2024.02.22-én 10 órától indul.

 

Bryan Adams, MVM DOme

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek