Az ünnepekre teszik közzé Presser Gábor, Fenyő Miklós és Demjén Ferenc raktárkoncert-felvételét

2020/12/21  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

A Raktárkoncert-sorozat felvételei szeptember 25. óta érhetőek el: jelenleg 167 koncert és 37 mulatós produkció közül lehet választani.

Fotó: Raktárkoncert – behind the scenes (Youtube)

A nézettségi sorrendben a következőképpen alakul a TOP 10.:

Ákos,
AWS,
Bagossy Brothers Company,
Bikini,
Rúzsa Magdi,
Edda,
Balázs Fecó (1952-2020),
Ganxsta Zolee és a Kartel,
Best of Geszti.

A mulatós kategória legnézettebb előadásai között van Szega Zoli, Báder Tibcsy, Szigeti Fercsi, Csocsesz és Bódi Csabi.

Az ünnepekre debütál online Presser Gábor (vendégei: Rúzsa Magdi, Oláh Ibolya, Falusi Mariann, Bíró Eszter, Novák Péter és mások), Fenyő Miklós és Demjén Ferenc koncertfelvétele, december 31-ig további felvételek kerülnek ki a már felvett, de még nem publikáltak közül, ezzel teljes lesz a lista például a fesztiválzenekarok és rocklegendák fellépéseiről.

Ha megnézitek a raktárkoncertes beharangozókat, onnan lehet tudni, ki volt a sor elején vagy a végén, hogy hány aláírás van a gitáron :)

Presser Gábor, Fenyő Miklós és Demjén Ferenc, raktárkoncert, toplista

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek