Blikk: lemondta raktárkoncertjét az Omega

2020/10/08  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Noha az elsők között kérték fel őket raktárkoncertre, az Omega visszamondta a lehetőséget és vele a támogatást – olvastuk ma a bulvárlapban.

58 évvel ezelőtt ezeken a lépcsőkön indult el az Omega és jutott egyre feljebb és feljebb. Reméljük, ez egy véget nem érő történet.

"A főpróba után beláttuk, sem technikailag, sem fizikailag nem tudjuk produkálni mindazt, amit a közönség az Omegától elvár. Nem szeretnénk, ha az Omega együttesről ez lenne az utolsó felvétel, és erre emlékezne a közönség" – foglalta össze Trunkos András, a Kossuth-díjas zenekar menedzsere, és kérdésre válaszolva hozzátette, személyzetük anyagi helyzetét szívükön viselik, de csak ezért nem akartak engedni a színvonalból – írta a Blikk.

Nem jó ezt hallani, több szempontból sem az, de mélységes tisztelet a zenekarnak a nehéz, de korrekt döntésért. Mindezt úgy, hogy semmivel sincsenek könnyebb helyzetben, mint a többi magyar zenekar: összesen 27 koncertjük maradt el a pandémia miatt.

raktárkoncert, állami támogatás, Omega, Benkő László

 

 

Szólj hozzá!


Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság...

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Zenészek figyelmébe: mindenképpen használjátok ezt a funkciót a Spotifyon!

Tavaly októberben indította el a Spotify a Canvas béta verzióját, most Magyarországra is kiterjesztették az elérhetőségét.

Nem a Kispi nyert! Lovasi András eredményt hirdetett

Mi is közzétettük szeptemberben a felhívás, miszerint pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára. Mintegy egymillió forint értékben hangfelvétel(ek) készítésére lehet pályázni bárkinek.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek