Budapestre jön Justin Bieber – 2023-ban

2021/11/16  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Ahogy azt tegnap a FB oldalunkon is megosztottuk, Justin Bieber bejelentette a Justice World Tour új időpontjait, amelynek keretein belül 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.

Budapestre jön Justin Bieber – 2023-ban

2016/2017-es „Purpose World Tour” óta Justinnak ez az első világturnéja. A londoni The Times szerint abban „lenyűgöző”, elbűvölő, hipnotizáló volt Bieber. Összesen 2,7 millió rajongó előtt énekelt akkor, utolsó állomásán a finálét 65.000 rajongó élvezte a londoni British Summer Time Hyde Park fesztiválon.

A mostani turné dátumait a világjárvány miatt módosítani kellett. Bieber a tervek szerint öt kontinensen turnézik: több mint 20 országba utazik és több mint 90 fesztiválon lép majd fel. A fellépések sora 2022 májusában kezdődik Mexikóban, majd augusztusban Skandináviában folytatódik, továbbá érintett lesz  Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Közel-Kelet szeptemberben és októberben. Novemberben és decemberben Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023 elején az Egyesült Királyságba és Európába látogatnak.

A „Justice World Tour” Justin legújabb sikerlemeze, a „Justice” után kapta a nevét. A 2021 márciusában megjelent anyag a legtöbbet streamelt albumként debütált 117 országban.
A „Justice” világszerte közel 9 milliárd streamet halmozott fel, a Kid LAROI- duett idén júliusban jelent meg, és ez lett a rekorder dal, amely a legrövidebb időn belüli 1 milliárd stream-et ért el a Spotify-on evör.



Bieber pályafutása egészen fiatalon, 13 éves korában kezdődött, példátlan karrierje során 6 stúdióalbumot adott ki, és 32 Guinness World Records, 21 Billboard Music Awards, 2 BRIT Awards, 18 American Music Awards és 21 MTV Europe Music Awards, díjat kapott.  Összesen több mint 80 millió albumot adott el, s miután megdöntötte Elvis Presley rekordját, augusztusban több mint 83 millióval megdöntötte a Spotify havi hallgatóinak rekordját is. A közelmúltban, az MTV Video Music Awards-on az év előadójának választották, és a mezőnyben vezető 8 MTV EMA-díjra jelölt Bieber továbbra is a YouTube és a Spotify első számú előadója világszerte, megerősítve a helyét a 21. század egyik legnagyobb popsztárjaként. 

A budapesti koncertre a jegyeket november 19-én pénteken kezdik el értékesíteni.

 

Justin Bieber, Justice World Tour, Papp László Budapest Sportaréna

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek