Csak egy Barba Negra maradhat!

2020/12/01  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Nyár vége óta rebesgetik zenészismerősök, hogy a Prielle Kornélia utcai nagy Barba Negra Club megszűnik, és az eddig Track-ként ismert helyen összevonják a két koncerthelyszínt – egy afféle hangár építésével. Úgy tűnik, mindez nem csak szóbeszéd volt.

Csak egy Barba Negra maradhat!

A Barba Negra a Facebookon megosztott egy sejtelmes videót – mármint a videó maga nem annyira sejtelmes, inkább a kísérőszöveg:

"...ez még csak a kezdet...".

 A kommentekből tájékozódva arra a következtetésre jutottunk, hogy ez lesz a téli-nyári, tehát az egyetlen Barba Negra – az ígéretükhöz hűen bizonyára jönnek a további részletekkel. Mi csak örülünk, mert a "track" szóhoz toldalékot illeszteni mindig kínkeserv volt :)

Elöljáróban annyit tudtunk meg, hogy szabadtéren továbbra is érvényben marad az időkorlát, vagyis a 22.00 óra.

Egyelőre azonban nem az a legnagyobb gondunk, hogy mikor végződik egy koncert, hanem azzal, hogy mikor kezdődik el...

Barba Negra, költözés

 

 

Szólj hozzá!


Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

Egy SMA-s kisfiúért szól az Ocho Macho legújabb dala

A klipet már mi is bemutattuk a Facebookon, de a teljes történetet csak most ismertük meg hozzá. A zenekar ezúttal a négy éves, SMA-val küzdő...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Liberte! 15 hónap után a franciáknál is indulhatnak a zenés, táncos rendezvények

Több mint egy évig tartó leállás után Franciaországban június 30-tól álló közönséggel is engedélyezett koncertek rendezése, július 9-től pedig kinyithatnak a diszkók.

Visszatér Budapestre az izlandi üstökös – a Barba Negrában ad koncertet a KALEO

A KALEO Fight or Flight turnéja jövő év elején indul, és egy budapesti koncertet is tartalmaz 2022. január 27-én a Barba Negrában.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek