Egyelőre úgy tűnik, nem törli turnéja hátralévő koncertjeit a Backstreet Boys

2022/11/06  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Tele van a világsajtó a hírrel, hogy Aaron Carter, Nick Carter öccse mindössze 34 évesen meghalt. A zenekar ma este lép fel Londonban, majd kedden újabb koncertet adnak a manchesteri AO Arénában. Nincs egyelőre nyoma annak, hogy törölnék hátralévő fellépéseiket.

Fotó: Mirorr

A BSB nemrég indult újra turnéra, miután a COVID törölte a terveiket. Aaron Carter a Backstreet Boys-szal is turnézott a csapat fénykorában, idősebbik bátyja 1993 óta tagja a rendkívül népszerű fiúbandának.

Az énekesből lett rappert és színészt szombaton találták holtan a kaliforniai Lancasterben lévő otthonában. Különböző források szerint Aaron holttestét a fürdőkádjában találták meg. A bűnüldöző szervek forrásai szerint gyilkossági nyomozókat hívtak a helyszínre, bár egyelőre nincs információ vagy jel arra vonatkozóan, hogy bűncselekmény történt volna, általában ez a protokoll, ha efféle haláleset történik.

Aaron a kilencvenes évek végén popénekesként vált ismertté, és négy stúdióalbumot adott ki, kezdve az 1997-ben, mindössze kilencéves korában megjelent, első, saját nevét viselő lemezével. Miután debütáló albumából egymillió példányt adtak el, Aaron második lemeze, az "Aaron's Party" háromszor annyi példányban kelt el, és ezt követően a Nickelodeon rendszeres szereplője lett. Ahogy zenei karrierje felívelt, AC a rap felé fordult, fellépett a "Dancing With The Stars"-ban és a "Seussical" című Broadway-showban is.

Az előadónak az évek során számos jogi (vö. botrány) és kábítószerrel való visszaéléssel kapcsolatos problémája volt, köztük egy hírhedt szereplés a "The Doctors" című műsorban 2017-ben, ahol arról beszélt, hogy hány tablettát szed. Ugyanebben az évben elvonón volt, miután letartóztatták ittas vezetés és marihuána fogyasztás gyanújával. Többször is bejelentkezett kezelésre, hogy visszaszerezze fia, Prince felügyeleti jogát.

Nick Carter ezidáig még nem reagált a hírre, a rajongók együttérzéssel árasztották el a BSB közösségi felületeit.

A két testvér viszonya nem volt felhőtlen. A Mirorr 2019-es cikke szerint  ideiglenes távoltartási végzést adtak ki, mely szerint a fiatalabb Carternek 100 lábnyi távolságban kell maradnia Nicktől, a családtagjaitól és Las Vegas-i otthonuktól, miután megfenyegette sógornőjét. Addig is elég sok viszály volt közöttük – a testvérpár mindig is elismerte, hogy kapcsolatuk "bonyolult".

A BSB DNA World Tour elnevezésű világ körüli turnéjának európai koncertsorozata október 3-án Lisszabonban kezdődött, szerdán léptek fel Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában. Ahogy arról a magyar portálok beszámoltak, a telt házas, csaknem kétórás koncert után a banda hangfelszerelését szállító kamion árokba hajtott az M1-es autópályán. 

Kívánjuk nekik, hogy a továbbiakban kerülje el őket minden baj.

R.I.P. Aaron Carter.

 

 

 

 

 

Backstreet Boys, turné

 

 

Szólj hozzá!


Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek