Enrique Iglesias júniusban Budapesten koncertezik

2022/04/19  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Enriqe Iglesias zenekara és tánckara kíséretében mindössze három koncert erejéig utazik Európába, amelynek Budapest az egyik állomása.

Enrique Iglesias Budapesten koncertezik

Enrique Iglesias 2018 márciusában lépett fel legutóbb Magyarországon. Akkor pillanatok alatt elfogytak a jegyek és két telt házas koncertet adott a világsztár. Idén csak egyetlen koncert lesz, de azon ugyanazt a színpad-, fény-, hang-, lézer- és pirotechnikát láthatjuk majd, amely a nemrégiben véget ért amerikai turné nagyságát jellemezte.

A Grammy-díjas spanyol énekes eddig vagy 200 díjat nyert, 10 stúdió albumot vett fel, és sokak úgy emlegetik őt, mint a latin zene királyát. 2020-ban megkaphatta élete legnagyobb elismerését, miszerint megválasztották minden idők legjobb latin előadójává (Top Latin Artist of All Time). 25 éves karrierje során több mint 170 millió lemezt adott el. Enrique továbbra is korunk egyik legfontosabb popénekese. A 2016-os American Music Awards-on megszavazták őt a közönség kedvenc művészének, majd 2016-ban és 2017-ben 5 díjat nyert a Latin American Music Awards díjátadón, köztük az Év Művésze díját is.

Dalai és albumai a legtöbbet játszottak között vannak minden kontinensen. A budapesti koncerten olyan slágerek hallhatóak majd, mint a Sube me la radio, a Duele el corazón, Loco, a Heart Attack és a Bailando… Az utóbbi dal videóklipje a második legnézettebb klip lett a YouTube-on az egész világon, közel 3 és fél milliárdos nézettséget produkált.

Úgy tudjuk, hogy dal premierre is készül, ami igazán nagy megtiszteltetés a hazai közönség számára.

Az MVM Dome-ban 2022. június 12-én vasárnap, 20.00 órakor kezdődő koncertre a jegyértékesítés 2022. április 20-án, szerdán 10 órától indul.

 

Enriqe Iglesias, MVM Dome

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek