Ezeket a raktárkoncerteket vették fel eddig

2020/09/17  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu, MTI

Szeptember 21-től kezdődik a könnyűzenei ipar támogatására indított Raktárkoncert-sorozat; mindenki a saját foteljéből nézheti meg a csaknem 200 koncert bármelyikét.

Fotó: Raktárkoncert/FB

A raktárépületekben készült felvételeken csaknem 200 előadó áll színpadra, köztük zenei legendák, fesztiválzenekarok és a mulatós zene képviselői, egyenként 45 perces koncertet adva.

A felvételek helyszíni közönség nélkül zajlanak, kizárólag a technikai személyzet és az arra érdemesnek tartott sajtó képviselői jelenlétében rögzítik az előadásokat.

A Raktárkoncert-felvételek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában folyamatosan válnak majd elérhetővé. Az első előadások már szeptember 21-étől megtekinthetők lesznek, ezt követően a tervek szerint egészen november végéig érkeznek majd folyamatosan az új koncertek. A felvételek megtekintéséhez csupán egy díjmentes regisztrációra lesz szükség a mindiGO TV mobilapplikáción

A raktárkoncert-sorozat csaknem 200 fellépője közül már színpadra lépett:

Balázs Fecó, Tóth Gabi, Tóth Vera, Demjén Ferenc, a Skorpió, az Edda, a Neoton Família, Charlie, a Tátrai Band, a Mobilmánia, Radics Gigi, Török Ádám és a Mini, Zorán, a Dinamit, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Magna Cum Laude, Hobo, a Hooligans, az Emelet, a Besh O Drom, az Aurevoir, Rúzsa Magdi, valamint Keresztes Ildikó – írja a szervezők közleménye.

A listát kiegészítenénk – a saját Fb-oldaluk tanúsága alapján – az alábbiakkal:

Apostol, Takáts Tamás Blues Band, Karthago, Pajor Tamás & Amen, Firkin, Hangácsi Márton, Hiperkarma, Hevesi Tamás, Tolvai Reni, Sör és Fű, ITI, Caramel, Péterfy Bori, Erik Sumo, Szandi, Pápai Joci, Szekeres Adrienn, Lord, Ocho Macho, Kowalsky meg a Vega, Ismerős Arcok.

 

Pályázni lehet Lovasi András raktárkoncertes gázsijára

raktárkoncertek, Antenna Hungária

 

 

Szólj hozzá!


Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek újraosztását követelik a cigányzenészek

Eltörött a hegedűm... – a pályázati pénzek...

A HVG számolt be arról, hogy csütörtökön kb. 70 muzsikus gyűlt össze az Emmi előtt, majd zeneszóra jelképesen összetörtek egy hegedűt, amit...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A zenét Hrutka Róbert szerezte, Dr. Csernust Bányai Kelemen Barna alakítja

A Toxikoma című film egyik dalbetétjéből most klip is készült. A filmnek – amely Szabó Győző azonos című könyvéből készült – és a klipnek egyaránt a tehetséges ifjú színész, Molnár Áron a főhőse.

Sipos Tomi lesz a hobbizenekarnak indult Mitar vendége a Metro Klubban

Kellemes hobbinak indult, majd sok-sok munka és tanulás után most ott tartanak, hogy megjelent az első lemezük, amelyet ma be is mutatnak a Metró klubban.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek