Feloszlik a Mongooz and The Magnet

2021/12/17  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A 24.hu értesülése szerint a jövőben Ian O’Sullivan a szólóprojektjére koncentrál, míg a többiek – Magnus Måløy, Háló Gergő és Csiki Áron – új zenekart alapítanak.

Fotó: Mongooz and The Magnet/ Budapest Park

"...A nyár végén beszéltem erről először a többiekkel. Azt éreztem, hogy itt az ideje a saját utamat járni, és a szólókarrieremre koncentrálni. Az elmúlt időszakban annyira bizonytalanná vált a turnézás, meg úgy általában a zenészlét, főleg nemzetközi szinten, hogy egyszerűen belémhasított a felismerés, hogy nem várhatok tovább ezzel. Egy zenekar olyan, mint egy gyerek vagy egy kisállat, folyamatosan száz százalékos elköteleződést igényel. Az utóbbi időben viszont azt éreztem, nekem ez nem megy mindkét fronton..." – nyilatkozta a portálnak Ian O’Sullivan.

"... a Mongooz and the Magnet – még az én fejemben is – valójában Magnus és Ian együttállása. Ez innentől pedig identitáskérdés. Azt hiszem, senki nem szeretne egy fél zenekarban játszani" – tette hozzá a dobos, Háló Gergő.

A tagok közös története jövőre egy búcsúkoncerttel zárul.

 

Így szól egy magyar dal egy ír csávó szájából

 

Mongooz and The Magnet, feloszlik, Ian O’Sullivan, búcsúkoncert

 

 

Szólj hozzá!


Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

Megvannak a a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Egy hét, hét helyszín, 24 program: Zsidó Kulturális Fesztivál

Idén hét helyszínen rendezik meg a 24. Zsidó Kulturális Fesztivált szeptember 4. és 12. között Budapesten. A rendezvény szlogenje: "Életörömre hangolunk!"

Pulius Tamásék befészkelik magukat Balatonszárszóra

Augusztus 9-én a balatonszárszói Partyfészekben ad koncertet a BAAB zenekar.
Új koncertek