Házibuli a pusztazámori Öregtölgy Kastélyban

2023/07/15  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Idén 4. alkalommal tér vissza a La Boum Kastélyházibuli július 21-22-én a Budapest-közeli pusztazámori Öregtölgy Kastélyba. A line-upban visszatérő zenekarokat és előadókat (pl. Analog Balaton, Fran Palermo, Mary PopKids, Jazzbois, Perrin) és új arcokat (Kolibri, Wavy Kollektíva, Hari Drama, Lau, Konkoi) is találni.

Kastélyházibuli a pusztazámori Öregtölgy Kastélyban

A családias fesztiválon összesen három színpad van, de nincsenek párhuzamos programok. A Kápolna Színpadon délutáni akusztik performanszokat és DJ-ket csíphetnek el a látogatók, őket követik a zenekarok a Tölgy Színpadon, az éj leszálltával pedig az elektronikus csemegéké és az afteré a főszerep a kastély bálteremében.

"Elég későn kezdtük el szervezni az idei La Boumot, főként azért, mert nem voltunk biztosak benne, hogy belevágunk, elég sűrű a nyár, de annyian írtak a korábbi látogatók és zenekarok közül, hogy legyen, jönnének, hogy ez megadta a löketet. Szaszával összeültünk ötletelni a Központban június elején. Az első három zenekar, aki eszünkbe jutott, nem ért rá, és elkeseredtünk, de aztán a következő egy órában beesett oda kávézni vagy 10 zenész, akiket bedobtunk még, és ott helyben lekötöttük őket" - mesélte Makumi Kamau főszervező.

Line up:

PÉNTEK (július 21.)

kapunyitás 15:30, kapuzárás 03:30

16:30 Kolibri

17:40 Hari Drama

19:00 Run Over Dogs

20:15 Mary PopKids

21:45 Fran Palermo

23:30 Perrin (Dj Set)

01:00 Obroni

02:00 Lau

 

SZOMBAT (július 22.)

kapunyitás 14:00, kapuzárás 03:30

15:00 Wavy

17:30 Konkoi

18:50 Hiúz

20:15 Jazzbois

21:45 Analog Balaton

23:15 WeAreGloria Live

00:15 Danny Pinto b2b Silksilver

02:00 Siaga

A La Boum kalandos 2020-as alakulásáról az HBO Go kínálatában is elérhető dokumentumfilm is készült:

Figyelem: a La Boum nem "ottalvós", a kapuk délután nyílnak és 03:30-kor zárnak. A fesztivál transzfer-buszokat indít Budapestről a fesztiválra és vissza.

La Boum, fesztivál, Pusztazámor, Analog Balaton, Fran Palermo, Mary PopKids

 

 

Szólj hozzá!


Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek