Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2021/10/15  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Hét év utána One Republic visszatér Budapestre

Az énekes/dalszerő Ryan Tedder, valamint Zach Filkins és Drew Brown gitárosok, Brent Kutzle basszusgitáros/csellista, Brian Willett billentyűs és Eddie Fisher dobos alkotta OneRepublic már közel tizenöt éve nyűgözi le rajongóit. 2007-ben megjelent debütáló Dreaming Out Loud albumuk rögtön egy 20 millió példányban elkelt kislemezt is tartalmazott, az Apologize világsláger lett – és begyűjtött egy Grammy-jelölést.

Két évvel később második lemezük, a Waking Up már olyan dalokat szállított a slágerlistákra, mint az All The Right Moves, a Secrets és a Good Life.

Ezt 2013-ban a Native követte, rajta a szinte minden országban listavezető, és 41 millió példányban elkelt Counting Stars mellett a Love Runs Out, a Feel Again és az I Lose Myself dalokkal.

Negyedik albumuk, az Oh My My, 2016-ban a Wherever I Go és a Kids nótákkal hódított.

A OneRepublic legutóbbi, ötödik stúdiólemeze, a Human idén jelent meg. Az album dalai, a Run, a Wanted, a Didn’t I, a Better Days, a Someday és a Rescue Me együttesen 3 milliárd lejátszást tudhatnak magukénak.

 

A zenekar csak a Spotify-on már több, mint 6 milliárd lejátszásnál tart. Az énekes Ryan Teddert pedig generációja egyik legtehetségesebb szerzőjének és producerének tartják, amit alátámaszt harmincnál is több top10-es dala, amelyek a OneRepublic mellett olyan művészek nevéhez kötődnek, mint Adele, Taylor Swift, Beyoncé, Leona Lewis, a Backstreet Boys, Jennifer Lopez, Demi Lovato, a Maroon 5 vagy Ariana Grande.

A koncertre jegyek október 21-én 10 órától kaphatók . A hivatalos rajongói klub tagjai számára október 18 és 20. között, a regisztrált Live Nation tagok számára pedig október 20-án 10 órától lesz elővásárlási lehetőség, reméljük, ezúttal minden rendben lesz majd. Mindenesetre, ha jót akartok, a TITKOS kódjaitokat nem posztoljátok ki...

 

Ne add fel: a OneRepublic-nak sem ment minden elsőre!

One Republic, Budapest Sportaréna

 

 

Szólj hozzá!


A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.
Új koncertek