Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2021/10/15  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Hét év utána One Republic visszatér Budapestre

Az énekes/dalszerő Ryan Tedder, valamint Zach Filkins és Drew Brown gitárosok, Brent Kutzle basszusgitáros/csellista, Brian Willett billentyűs és Eddie Fisher dobos alkotta OneRepublic már közel tizenöt éve nyűgözi le rajongóit. 2007-ben megjelent debütáló Dreaming Out Loud albumuk rögtön egy 20 millió példányban elkelt kislemezt is tartalmazott, az Apologize világsláger lett – és begyűjtött egy Grammy-jelölést.

Két évvel később második lemezük, a Waking Up már olyan dalokat szállított a slágerlistákra, mint az All The Right Moves, a Secrets és a Good Life.

Ezt 2013-ban a Native követte, rajta a szinte minden országban listavezető, és 41 millió példányban elkelt Counting Stars mellett a Love Runs Out, a Feel Again és az I Lose Myself dalokkal.

Negyedik albumuk, az Oh My My, 2016-ban a Wherever I Go és a Kids nótákkal hódított.

A OneRepublic legutóbbi, ötödik stúdiólemeze, a Human idén jelent meg. Az album dalai, a Run, a Wanted, a Didn’t I, a Better Days, a Someday és a Rescue Me együttesen 3 milliárd lejátszást tudhatnak magukénak.

 

A zenekar csak a Spotify-on már több, mint 6 milliárd lejátszásnál tart. Az énekes Ryan Teddert pedig generációja egyik legtehetségesebb szerzőjének és producerének tartják, amit alátámaszt harmincnál is több top10-es dala, amelyek a OneRepublic mellett olyan művészek nevéhez kötődnek, mint Adele, Taylor Swift, Beyoncé, Leona Lewis, a Backstreet Boys, Jennifer Lopez, Demi Lovato, a Maroon 5 vagy Ariana Grande.

A koncertre jegyek október 21-én 10 órától kaphatók . A hivatalos rajongói klub tagjai számára október 18 és 20. között, a regisztrált Live Nation tagok számára pedig október 20-án 10 órától lesz elővásárlási lehetőség, reméljük, ezúttal minden rendben lesz majd. Mindenesetre, ha jót akartok, a TITKOS kódjaitokat nem posztoljátok ki...

 

Ne add fel: a OneRepublic-nak sem ment minden elsőre!

One Republic, Budapest Sportaréna

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek