Így szól a Neoton 1969-ben született nagy slágere 2023-ban

2023/06/09  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A Zoltán Erika-Mr Rick-DJ Dominique trió – akik a hétköznapi életben is jó viszonyt ápolnak – a Neoton-együttes „Kell, hogy várj" című örökbecsű felvételét dolgozták át 21. századi hangzással.

Így szól a Neoton 1969-ben született nagy slágere 2023-ban

„A magyar popzene gyöngyszeme. A Kell, hogy várj-nak csak egy hibája van. Hogy nem én írtam” – mondta a dalról annak idején Balázs Fecó a ma már nem létező Népszabadság 2020-as cikke szerint. Fecó akkortájt a Neotonban játszott Galácz Lajossal, Som Lajossal és a szerző-gitáros Pásztor Lászlóval együtt, de a dal szövegét S. Nagy István vetette papírra.

S. Nagy István szövegén szerencsére nem változtattak, csak a ritmust pörgették fel – majd mindenki megítéli, melyik verzió számára a kedvesebb.

"Hatalmas örömmel és lelkesedéssel vettem részt ebben a projektben, hiszen a dal szerzője, egyben a Neoton egyik alapítója nem más, mint Pásztor László, akinek karrierem legnagyobb slágereit köszönhetem" – mondta Zoltán Erika.

Íme, a 2023-as verzió:

 

Neoton, kell hogy várj, Zoltán Erika, Mr Rick, DJ Dominique, Balázs Fecó, S.Nagy István

 

 

Szólj hozzá!


Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek