Menopauza 1170x180

KALEO az MVM Dome-ban

2024/06/04  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Az izlandi srácoknak most jelent meg az új albuma ROCK N ROLLER címen, ezt fogják megutaztatni a PAYBACK elnevezésű turnéval, amely november 25-én ér Budapestre. De van új videójuk és lesz egy filmjük is, nem unatkoznak :)

 KALEO az MVM Dome-ban

A KALEO nemrég ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját, amelyet egy különleges koncerttel tettek emlékezetessé a római Colosseum Régészeti Parkjában 250 leghűségesebb rajongója előtt. Ezzel a fellépéssel a KALEO csatlakozott Ray Charles, Stevie Wonder, Billy Joel, The Cure, Elton John és Paul McCartney alkotta névsorhoz. A fellépés filmre került, és KALEO: Viva Roma in the Shadow of the Colosseum címmel még ezen a nyáron megjelenik.

Most bejelentették Payback turnéjuk európai szakaszát is, amelyen a csapat a kontinens különböző arénáiban lép fel, többek között egy újabb legendás helyszínen, a londoni OVO Arena Wembley-ben is. Az őszi koncertsorozat november 2-án kezdődik a lisszaboni Sagres Campo Pequenóban, és december közepéig tart. A turné összes állomásám Júníus Meyvant lesz az előjátszó. 

 

5 érdekesség a bandával kapcsolatban

  • Turnéztak a Rolling Stones-szal.

  • Aki tud hawaiiul, annak mond valamit a KALEO szó, ugyanis azt jelenti: HANG.

  • Az a bizonyos hang a frontembernek, JJ Julius Son-nak köszönhető.
  • A blues és folk elemekre épülő formációt 2018-ban láthattuk a Sziget nagyszínpadán, majd 2022-ben a Barba Negrában léptek fel, ahogy a koncertről tudósító kollégánk írta: "A Kaleo elsöpörte rosszkedvünk készülő telét".

  • A csapat eddig 3 albummal büszkélkedhet – legutóbbi 2021-ben került ki –, de igazán híressé a 2015-ben piacra dobott "Way Down We Go" című ballada tette őket, és azóta egyre több rajongót szereznek maguknak világszerte, talán annak is köszönhetően, hogy a zenét több népszerű filmsorozat is felhasználta.

 

 

A teljeskörű jegyértékesítés június 7-én 10 órakor indul.

KALEO, MVM Dome

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek