Menopauza 1170x180

KALEO az MVM Dome-ban

2024/06/04  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Az izlandi srácoknak most jelent meg az új albuma ROCK N ROLLER címen, ezt fogják megutaztatni a PAYBACK elnevezésű turnéval, amely november 25-én ér Budapestre. De van új videójuk és lesz egy filmjük is, nem unatkoznak :)

 KALEO az MVM Dome-ban

A KALEO nemrég ünnepelte fennállásának 10. évfordulóját, amelyet egy különleges koncerttel tettek emlékezetessé a római Colosseum Régészeti Parkjában 250 leghűségesebb rajongója előtt. Ezzel a fellépéssel a KALEO csatlakozott Ray Charles, Stevie Wonder, Billy Joel, The Cure, Elton John és Paul McCartney alkotta névsorhoz. A fellépés filmre került, és KALEO: Viva Roma in the Shadow of the Colosseum címmel még ezen a nyáron megjelenik.

Most bejelentették Payback turnéjuk európai szakaszát is, amelyen a csapat a kontinens különböző arénáiban lép fel, többek között egy újabb legendás helyszínen, a londoni OVO Arena Wembley-ben is. Az őszi koncertsorozat november 2-án kezdődik a lisszaboni Sagres Campo Pequenóban, és december közepéig tart. A turné összes állomásám Júníus Meyvant lesz az előjátszó. 

 

5 érdekesség a bandával kapcsolatban

  • Turnéztak a Rolling Stones-szal.

  • Aki tud hawaiiul, annak mond valamit a KALEO szó, ugyanis azt jelenti: HANG.

  • Az a bizonyos hang a frontembernek, JJ Julius Son-nak köszönhető.
  • A blues és folk elemekre épülő formációt 2018-ban láthattuk a Sziget nagyszínpadán, majd 2022-ben a Barba Negrában léptek fel, ahogy a koncertről tudósító kollégánk írta: "A Kaleo elsöpörte rosszkedvünk készülő telét".

  • A csapat eddig 3 albummal büszkélkedhet – legutóbbi 2021-ben került ki –, de igazán híressé a 2015-ben piacra dobott "Way Down We Go" című ballada tette őket, és azóta egyre több rajongót szereznek maguknak világszerte, talán annak is köszönhetően, hogy a zenét több népszerű filmsorozat is felhasználta.

 

 

A teljeskörű jegyértékesítés június 7-én 10 órakor indul.

KALEO, MVM Dome

 

 

Szólj hozzá!


Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk  – a Sum 41 Budapesten is elköszön a rajongóktól

Ez legyen a legjobb show, amit valaha csináltunk – a...

A kétezres évek egyik legmeghatározóbb pop-punk zenekara tavaly úgy döntött, befejezik a közös zenélést, és a rajongóktól egy ütős dupla...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Visszatér a Pantera Budapestre

A legendás heavy metál banda bejelentette 2025 eleji európai turnéját, amely január 21-én kezdődik Helsinkiben, majd folytatódik többek között Stockholmban, Amszterdamban, Berlinben, Párizsban, Budapesten február 3-án lépnek fel az Arénában.

Nem is akart új lemezt Rudán Joe: most itt a Vasvitéz

"Megmondom őszintén, nem is akartam most lemezt csinálni. Nagyon jól elvoltam a korábbi albumaim és életművem 'árnyékában' " – nyilatkozta a zenész, akinek most jelent meg Vasvitéz című, 14+4 tételes CD-je.
Új koncertek