KLIPPREMIER! Itt a Meg Egy Cukorka első klipje, nagylemez október végén

2021/10/12  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A budapesti art-rock trió gőzerővel készül "Keresem" című albumuk megjelenésére, illetve lemezbemutató koncertjére. Az elkövetkezendő hetekben folyamatosan új dalok fognak érkezni a zenekartól, most egy olyan szerzeménnyel jelentkeznek, mely a mámoros melankólia hangulatát kívánta megörökíteni.

Itt a Meg Egy Cukorka első klipje, nagylemez október végén

A HARDY-TECHNO a zenekar második single-je az október 25-én megjelenő lemezéről. Legújabb daluk több szempontból is különleges lehet a rajongók számára, ugyanis az elmúlt egy évben már hallhatták a zenekar fellépésein. A számhoz most elkészült el a hatéves zenekar első videóklipje Tóth Emese rendezésében, ami megörökíti az éjszakában való tébolygás hangulatát, és persze az árat, amivel jár ez az önfeledt szórakozás...

"Elrugaszkodás, repülés, zuhanás. Nagyjából így lehet jól körülírni a dalt. A vidám, lendületes hangszereléshez őszinte szöveg társul, melyben megcsillannak a melankólia szilánkjai. Bemutatja, hogy mekkora hullámokat élhet át egy ember a legmagasabbtól a legmélyebb pontokig" – meséli Hárs Barna, a dal szerzője.

Az októberi lemezpremier után négy nappal az Instantban élőben is bemutatják legfrissebb szerzeményeiket.

Meg Egy Cukorka, HARDY-TECHNO, Keresem

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek