Magyar szál: Miley Cyrus mindenhol taroló új klipjének Rév Marcell volt az operatőre

2023/01/29  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Miley Cyrus új slágere hazánkban és külföldön is rekordokat döntött.

A Flowers a Wrecking Ball nyomdokaiba lépett – ismét tarolt Miley Cyrus

Miley Cyrus új dala világszerte slágerlistarekordokat állít fel, a Spotifyon pedig ez a felvétel lett minden idők legtöbbször meghallgatott dala a megjelenés hetében közel 100 millió lejátszással. Magyarországon is egyre növekvő népszerűség övezi: a Hivatalos magyar slágerlisták Stream Top 40 összesítésének #1 pozíciójában debütált. Ráadásul az elmúlt héten rekord mennyiségű, több mint 660 ezres audio streaming eredményével immár az egy héten legtöbbször meghallgatott sláger címét is elnyerte. A "Flowers" eközben a Single Top 40 slágerlista #1 helyét is megszerezte.

Az önszeretet himnuszaként elhíresült dalnak hála Miley Cyrus jelenleg a toplisták királynője hazánk mellett többek között Ausztráliában, Ausztriában, Belgiumban, Kanadában, Kínában, Írországban, Új-Zélandon, Portugáliában, Svédországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban is, de az énekesnő a legendás amerikai Billboard Hot 100 első helyét is magáénak tudhatja - mégpedig szintén a premier hetétől kezdve.

Ezzel a "Flowers" a 2013-as "Wrecking Ball" című sláger nyomdokaiba lépett, mellyel Miley Cyrus három héten keresztül uralta az ikonikus listát.

A track Miley Cyrus 2023. március 10-én érkező, "Endless Summer Vacation" című albumának előfutára. A disco és funk elemekkel ízesített popdalt az énekesnő rajongóinak dedikálta, a fülbemászó felvétellel arra szeretné bíztatni őket, hogy minden körülmények között szeressék önmagukat.

Büszkeségre okot adó magyar szál a történetben, hogy a "Flowers" látványos videóklipjének a Los Angelesben élő, díjnyertes Rév Marcell volt az operatőre.

Miley Cyrus, Flowers, Rév Marcell

 

 

Szólj hozzá!


A koncert, amelyen a tudósító még fejben is elfelejtett jegyzetelni

A koncert, amelyen a tudósító még fejben is...

Az [iLAND], a magyar progresszív rock hibrid zenekara elegánsan remek előadást produkált pénteken a Müpában.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmentek stúdiózni egyet Texasba, majd hazatértek egy albummal és egy fesztivál-fődíjjal – A NYUGHATATLAN-sztori

Stílusosan, a country és a rockabilly őshazájában rögzítette tizenegy dalos korongját az egyik legismertebb hazai country-rockabilly zenekar, a Nyughatatlan. Végül aztán nem csak az új anyaggal, hanem többek között a Texas Sounds Country Music fesztivál fődíjával tértek haza. A Restless megjelenésének apropóján a csapat...

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Locsolkodás a Szentendrei Skanzenben

Húsvéti programokkal, koncertekkel, valamint természetesen hímestojás-készítéssel és locsolkodással várja a látogatókat április 9-én és 10-én a Szentendrei Skanzen.

Ki ne szeretne egy végtelen nyári vakációt?

A Flowers sikerei után Miley Cyrus március 10-én megjelent új stúdióalbuma, az Endless Summer Vacation is meghódította a világot.
Új koncertek