Menopauza 1170x180

Még mindig kétségbeesetten keresik a buszt és vele a Balkán Fanatik hangszereit

2024/06/27  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Az eddig megismert részletekről és körülményekről (lopás módja, kameraképek stb.) a nyomozásra való tekintettel sajnos nem adhatnak semmilyen információt, de nagy szükségük van a segítségetekre.

A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ellopott busz és Balkán Fanatik hangszerei ügyében
Tehát: továbbra is keressük a május 31-én ellopott, ezüst színű, Ford Transit, 9 személyes, hosszított–magasított buszt, benne a felszerelésekkel. 
Ha bárki bármit lát(ott) – elsősorban az utolsó ismert helyszín környékén (18. kerület Ganztelep-Szemeretelep környéke) –, kérjük, keresse a zenekart vagy az ügyben illetékes 2. kerületi Rendőrkapitányságot! (+3613461800).
Az ellopott eszközök és hangszerek listája:
Balkán Fanatik, lopás, hangszerek, turnébusz

 

 

Szólj hozzá!


Jobb lett volna, ha inkább nem randizunk...

Jobb lett volna, ha inkább nem randizunk...

Kezeket fel, akinek már megfordult a fejében a fenti gondolat... A Lóci játszik új dalában – amely a Kobuciban csendül fel először élőben...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

FRINGE 2024: 300-ból választott ki a Zene Háza 30 zenészt – itt a névsor!

Idén nyáron a Magyar Zene Háza missziójának támogatásaként indult el a Fringe program, melynek keretében zeneiskolások, hobbizenészek, feltörekvő zenekarok és utcazenészek kapnak lehetőséget a fellépésre a Ház különböző pontjain. A júniusi határidőig közel 300 pályázat érkezett, közülük 30-an kapnak fellépési...

Háromszor annyi zenész, mint borászat az idei Debreceni Bor- és Jazznapokon

Hatvan borászat és száznyolcvan zenész részvételével rendezik meg az idei bor- és dzsessznapokat a debreceni Nagyerdőben augusztus 8-11. között.
Új koncertek