Mamma Mia!

Megakadt a Rolling Stones európai turnéja: Mick Jagger koronavírusos

2022/06/14  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Pár órával a kezdés előtt fújták le a Rolling Stones esti amszterdami koncertjét Mick Jagger koronavírus-fertőzése miatt – olvastuk reggel a 444.hu-n.

Fotó: Rolling Stones/Madrid (FB)

A szervező Mojo Concerts képviselője 1,5 órával a tervezett kezdés előtt jelentette be a színpadon, hogy a koncert elmarad, Jagger „nem tud énekelni, nem tud fellépni”. A rajongók egy része már az arénában volt. A zenekar közleményt adott ki arról, hogy nagyon sajnálja, de „a közönség, a zenésztársak és a turnészemélyzet biztonsága elsőbbséget élvez”, és a koncertet máskor fogják bepótolni. (444.hu)

Az amszterdami a negyedik állomása lett volna az együttes 60. évfordulóját ünneplő Sixty elnevezésű európai turnéjának, amelyre még ezek a koncertek várnának:

JÚNIUS

17 - Wankdorf Stadium - BERN, SWITZERLAND

21 - San Siro Stadium - MILAN, ITALY

25 - American Express Presents BST Hyde Park - LONDON, UK

JÚLIUS

03 - American Express Presents BST Hyde Park - LONDON, UK

11 - King Baudouin Stadium - BRUSSELS, BELGIUM

15 - Ernst Happel Stadium - VIENNA, AUSTRIA

19 - Groupama Stadium - LYON, FRANCE

23 - Hippodrome ParisLongchamp - PARIS, FRANCE

27 - Veltins-Arena - GELSENKIRCHEN, GERMANY

31 - Friends Arena - STOCKHOLM, SWEDEN

 

Rolling Stones, Sixty tour, Mick Jagger, koronavírus

 

 

Szólj hozzá!


Koncertek a Mikulásgyárban

Koncertek a Mikulásgyárban

Idén új helyszínen, az V. kerületben, a Városháza Parkban lévő Szolidaritás parkjában nyitotta meg kapuit az ország egyik legnagyobb karitatív...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Happy 2023 a Lóvasúton

A gazdasági megszorító intézkedések miatt a Chameleon Jazz Band MOMkult színpadára tervezett hagyományos újévi örömkoncertje 2023. január 5-én, csütörtökön este 7 órakor a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpont Peronján lesz.

A dal mindenkié – Óévbúcsúztató Csík Zenekar-Presser Gábor-Karácsony János koncert

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János egy kétéves turné keretében mutatja be országhatáron belül és a határon túl a 2020-ban megjelent lemezt, amelynek végén 2022. december 28-án a Budapesti Kongresszusi Központba érkezik a produkció.
Új koncertek