Melyik most a legutolsó koncertfotó a telefonodban?

2023/02/16  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Ha még nem mutattad meg senkinek, mi kíváncsiak vagyunk rá! Csatlakozz a Koncert.hu közösségéhez, és koncertjegyeket is nyerhetsz.

Melyik a legutolsó koncertfotó a telefonodban?

Mi elég sok koncertről hozunk hírt, az adatbázisunkban is több száz szerepel – viszont arról nincs infónk, hogy TI milyen koncertekre mentek el végül és ott hogy érzitek magatokat. Ezért indítottunk egy csoportot, hogy ott bárki megoszthassa a fotóját, videóját, amelyet egy koncerten készített. Már ennek is nagyon fogunk örülni, de annak még jobban, ha pár szóban elmondjátok, milyen volt a buli.

Ez nekünk is jó – de jót tesz az élő zenének is: lehet, hogy az is kedvet kap a koncertre járáshoz vagy éppen egy zenekar, előadó "hús-vér" megtekintéséhez, aki addig csak a fotelből streamelte a koncerteket, fesztiválokat – és visszacsatolás a bandának is, hogy milyen volt a koncertje (jó :) ). Lehetnek olyan pillanatok is, amelyek különlegesek vagy viccesek, s megeshet, hogy ezeket még az is kihagyta, aki ott volt: mutasd meg nekik!

Csak egyetlen szabály van: tartsd tiszteletben a másik zenei ízlését: nem vagyunk egyformák, az azonos bennünk az, hogy szeretünk koncertre, fesztiválra járni, és ez nem szétválasztja, hanem összeköti a zeneszerető emberek közösségét, és azt is szeretnénk megmutatni, hogy sokan vagyunk ilyenek!

A hálánkat a szavakon felül úgy is megpróbáljuk kifejezni, hogy amikor alkalmunk adódik, koncertjegyeket is kisorsolunk a csoporttagok között.

Csak egy rövid kérdés-felelet, és máris csatlakozhatsz hozzánk, várunk!

Koncert.hu, közösség, FB csoport

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek