Most akkor oszlunk, vagy nem? - Megszólalt a frontember a Black Veil Brides rémhírek kapcsán

2018/06/21  ·   Zenei hír   ·  Simonyi Éva

Miután a napokban megjelent egy podcast, amelyben a Black Veil Brides nevű népszerű amerikai rockegyüttes basszusgitárosa nyilatkozott, szinte futótűzként terjed a hír, hogy feloszlik az együttes. A zenész ugyanis azt nyilatkozta, hogy a nyári Warped Tour az utolsó lehetőség, hogy a rajongók lássák őket élőben.

Fotó: blabbermouth.net

A Warped Tour egy utazó rock fesztivál, ami 1995 óta járja be az Egyesült Államokat és Kanadát. Ez a fesztivál a legnagyobb és legrégebbi utazó fesztivál az USA-ban. Az első után csatlakozott főszponzorként a Vans, így 1996 óta nagyon sokszor csak Vans Warped Turnéként emlegetik. Rengeteg neves zenekar kezdte egy Warpeden a karrierjét, például akkoriban vált híressé a blink-182, a Limp Bizkit, vagy a No Doubt, de vannak sokszoros visszatérők is, például a Sum 41 hétszer, a Simple Plan pedig már tizenegyszer játszott a Warped-on! A neves koncertsorozat alapítója, Kevin Lyman 2017 novemberében jelentette be, hogy a 2018-as lesz az utolsó, így egy korszak sajnos ezzel véget ér, utoljára azonban még egyszer nagyot fog szólni a nyáron. 

A koncertsorozaton a Black Veil Brides 8-szor lép fel a nyáron. Éppen erről faggatták a basszerost, amikor ezt nyilatkozta: “8 koncertet játszunk majd a Dél-Kaliforniai régióban (a Warped-on). Ez lesz az utolsó alkalom, hogy a zenekart valaha is élőben láthatjátok játszani, szóval rohadtul gyertek el, mert ez lesz a vége." 

A podcast-ot, amiben a nyilatkozatot hallani, azóta letörölték, de megkeresték a frontembert (Andy Biersack) is ezügyben, aki nemrég nyilatkozott. 

“Ez az első alkalom, hogy bármiféle “feloszlásról” hallok. Amennyire én tudom, nincsenek ilyen terveink a Warped után. Vagy legalábbis engem nem tájékoztattak róla” - mondta el Biersack. “Nemrég kezdtük el a munkálatokat a banda 10 éves történetét ünneplő anyag kiadásával kapcsolatban. Az én fókuszom most ezen, és a közelgő Warped turnén van.” 

“A zenekaron kívüli projekteket mindig is támogattuk, és tudom, hogy a zenekar többi tagja is szeretne valami újat alkotni, hasonlóan az én side-projektemhez (Andy Black), vagy Jake “Aelonia”-jához. Ettől függetlenül nincsen tudomásom arról, hogy feloszlana a Black Veil Brides, ezért ezt nem is tudom kommentálni.”

Andy Black néven Biersack is jelentetett meg albumot, de mindig is a Black Veil Brides-ot tekintette fő projektjének.

A Black Veil Brides-nak idén januárban jelent meg legújabb lemeze, a Vale, illetve gőzerővel turnéznak, ezér is lepődött meg mindenki a feloszlással kapcsolatos híreken, de mivel a frontember ilyenről nem tud, egyelőre mi se aggódjunk! :)

Black Veil Brides, rockzenekar, feloszlás, Warped Tour

 

 

Szólj hozzá!


Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek