Nagy Feró fia és a gitáros is búcsút intett a Beatricének

2024/01/03  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

A zenekar a FB-oldalán tudatta a nagyközönséggel, hogy Nagy Hunor Attila és Kékkői Zalán elhagyják a formációt.

Nagy Feró fia és a gitáros is búcsút intett a Beatricének
A távozó zenészek pár sorban búcsúztak a közönségüktől:
"Drága Barátaim!
13 év után, saját döntésből távozom a Beatricéből, tudatosan, barátsággal és tisztelettel!
Nagyon sok hálával tartozom a zenekarnak, akik az elmúlt 13 /+12/ év során velem álltak a színpadon, a barátoknak, akiket ez alatt ismertem meg.
Nagyon sok hálával tartozom a közönségünknek, akik kitartottak mellettünk minden helyzetben, akik között szintén rengeteg igaz barátot tisztelhetek.
Rengeteg hálával tartozom az Édesapámnak, aki számomra örök példakép, aki segített elindulni azon az úton, amin szeretnék a továbbiakban is járni.
Az okokról szeretnék nektek beszélni mélyebben, amint megtalálom a megfelelő módot és csatornát, hogy ezt kellőképpen át tudjam adni.
Bízom mielőbbi találkozásunkban!
Ölellek Titeket!
N.H.A."
"Kedves Ricsések!
Gyerekkorom egyik legnagyobb kedvence volt a Beatrice és megtisztelő, hogy 2018-ban a zenekar tagjává válhattam. Az első koncertünk ráadásul a 40. szülinapi koncert volt az Arénában. December elején pedig a 45-ket ünnepeltük az MVM Dome-ban. Az elmúlt, több mint 5 évben nagyon sok új ismerősre, barátra leltem és szuper közös élményeket gyűjtöttünk, amire mindig örömmel fogok emlékezni.
Ölelés a teljes stábnak! Mindenkinek a legjobbakat kívánom és remélem hamarosan újra találkozunk.
Szevasztok!
Zalán"
A zenekar így a 2024-es évben megújult formációval folytatja a munkát, melyről információt későbbiekben fognak közölni. A Nagyferó és a Beatrice legutóbb teljes felállásban szilveszter este, Sepsiszentgyörgyön adott koncertet, további eseményeket egyelőre nem jelez a hivatalos oldal.
Beatrice, Nagy Feró, Nagy Hunor Attila, Kékkői Zalán

 

 

Szólj hozzá!


A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek