Nem kacsa: csütörtökön megnyílik a Dürer Kert!

2021/06/15  ·   Zenei hír   ·  koncert.hu

Egy finoman szólva "kalandos" időszak után csütörtökön az új Kert megnyitja kapuit. A Vízpart utca 1. szám alatt új korszak kezdődik a Dürer Kert 13 éves történetében.

Szomszédaink az új helyen (Dürer kert)
A düreresek azt kérik, hogy a kavicsokat még ne vigyétek vissza, erre majd később lesz külön alkalom. Meg azt is, hogy vigyázzunk erre az új és különleges környezetre, az itt élő kacsákra, hódokra, sünökre és a megannyi különleges madárra. A vízparton mindenki csak saját felelősségre tartózkodhat – vízbe bemenni szigorúan tilos (kivéve, ha kacsa vagy hód vagy vízi madár vagy – esetleg hal).

"A ‘21-es egy kísérleti szezon lesz, amit nagyon várunk és reméljük közös, kellemes emlékekkel tudjuk feltölteni. Szeretnénk folyamatosan tájékoztatni benneteket, hogy miként fog kinézni az új Dürer, hogy épp hol tartunk az építkezésben, és persze hogy miért lesznek az ideiglenes – bár reméljük azért otthonos – állapotok a Kertben" – írják az eseménynél a szervezők.

A tervezett program:

Csütörtökön nyitás: 16:00, DJ: Deli Soma
Pénteken meccs vetítések LED-falon 15:00-tól; utána DJ Nafta
Szombaton meccs vetítések LED-falon 15:00-tól; utána DJ MΣO CULPA
A további napokon: EB.
Apropó: a Dürer Kert továbbra is kutyabarát hely. Arra kérnek benneteket, hogy kedvenceiteket tartsátok távol az építési területtől és az itt élő többi állattól. A terület a Duna felé és a déli irányba nyitott, így ügyeljetek arra is, hogy kutyátok ne kószáljon túl messzire.
Zenei programokkal, egyéb kulturális eseményekkel augusztustól készülnek.
Megközelítés:
Cím: 1117 Budapest, Vízpart utca 1.  (a Hengermalom út és a Vízpart utca találkozásánál.) Tömegközlekedés: Hengermalom út megálló: 133-as / 33-as busszal vagy 901-es éjszakai buszjárattal. Hengermalom út / Szerémi út megálló: 1-es villamossal.
Védettségi igazolvány a Dürer Kert látogatásához jelenleg nem szükséges.

 

Dürer Kert, nyitás

 

 

Szólj hozzá!


Another Day - Időutazás az idén 25 éves colorStarral

Another Day - Időutazás az idén 25 éves colorStarral

A colorStar negyedszázados jubileuma kapcsán minden héten felidéz egy évet saját, zenekari történelméből, az időgép pedig 2004-hez ért, az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Kell valami, amibe kapaszkodhatunk – egy különleges koncerttel emlékezik az AWS Siklósi Örsre

Az AWS tagjai több mint 30 zenészbarát társaságában emlékkoncerttel búcsúznak Siklósi Örs énekes-dalszerzőtől a Budapest Parkban szeptember 5-én. A koncert profitját jótékony célokra ajánlják fel.

Végre egy nemzetközi fesztivál a belvárosban! - A BUSH ismét megtölti élettel Budapest klubjait

A BUSH a tavalyi rendhagyó év után október 21-22-én újra megtölti Budapest klubjait a legizgalmasabb kelet-európai előadókkal. Nappal zeneipari fejtágítás a Fészek Klubba visszatérő szakmai konferencián, ahol a nemzetközi és a hazai zeneipar legjobb szakembereitől lehet tanulni, este pedig a város legújabb klubjaiba és különleges...

Egy ragyogó tehetség a tűzhányók és gleccserek országából – Víkingur Ólafsson a Müpában

Figyelemre méltó eredetisége és egészen kivételes talentuma az utóbbi évek egyik legsikeresebb feltörekvő klasszikus zenészévé avatta az izlandi zongoraművészt, aki lemezről lemezre bizonyítja: nincsen olyan matéria, amelyből ne tudná kihozni a legjobbat. Legutóbb Mozart és kortársai műveiből rögzített egy albumravalót,...
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek